Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Zvrhlý chirurg, který se fotil s nahými pacientkami v narkóze: Pár kroků bylo mimo

Autor: shp - 
25. října 2016
20:29

Zvrhlý dubajský chirurg, který se fotil na bratislavské klinice s pacientkami v narkóze a odhaloval tak jejich intimní partie, se stále brání, že neudělal nic špatného. Yassine Ghazi přitom navíc neměl povolení vykonávat lékařskou praxi, takže mu hrozí pořádně mastná pokuta. Co na to on sám?

„Já jsem dělal správně všechno. Pár kroků bylo mimo a za to zaplatíme,“ řekl Ghazi Novému Času. Více však svůj skandál komentovat nechtěl. Muž, který na bratislavské klinice Adelais Clinique operoval bez povolení, má z ostudy kabát.

Na svém Instagramu totiž vystavoval pacientky v narkóze přímo na operačním sále. Vidět bylo vše – intimní partie i chirurgické zásahy do těla. Profil je veřejný, takže si snímky může kdokoliv prohlédnout.

Pokuta 900 tisíc korun

Klinice, na které prováděl Ghazi svou řezničinu, nyní hrozí obrovská pokuta. Ta se může vyšplhat až na v přepočtu necelých 900 tisíc korun. Ghazi nejenom neměl povolení vykonávat lékařskou praxi, ale podle všeho porušil i hygienické podmínky.

Několik pacientek si stěžovalo, že je na klinice špína a na pooperačním pokoji je cítit cigaretový kouř. A to není vše. Jedna z žen tvrdí, že jí Ghazi zpackal zákrok a operoval ji bez narkózy zaživa. Pacientka tak prožila na sále neuvěřitelná muka.

„První operaci mi dělal 5 hodin, při té druhé jsem už řvala bolestí, protože jsem všechno cítila. Podruhé mě skoro zabil, bez anestezie jsem byla řezaná doslova zaživa,“ řekla žena. Vypadá to, že Ghazi má na Slovensku nejspíš po praxi.

kerloss ( 26. října 2016 11:01 )

a proc ty ostatni nejak nadavaj? na muslimske poloopice? uz nikdy radsi chcipnout?To si tu operaci udelam radsi sam. Oni taky operuji bez umrtveni a uspani tak proc ne ja.

pajato73 ( 26. října 2016 08:03 )

tuhle otazku si poloz jeste jednou az tebe nebo nekoho tobe blizkeho v nouzove situaci bude muset nekdo operovat... vole. Radsi dobre vyskoleny cizinec nez smrt, ne?? Zauvazuj trosku kerloss....

kerloss ( 25. října 2016 23:59 )

a ty si vlezes pod nuz poloopici muslimsky? Ja ne.

tuzexovej_frajer ( 25. října 2016 22:08 )

Ty umíš operovat?

kerloss ( 25. října 2016 21:30 )

Myslim ze casem nas budou operovat poloopice ktere jsou vzdelane tim ze umí lezt po stromech a uz jsou to doktori, inzeniri a atomovi energetici. Politici jak v Bruselu tak v nemeckem bundesveru s HitlerMerkelovou a pocitam ze i v ceskych politickych sferach se to zacina rozmahat aby sem prisli poloopice ktere budou operovat nas cechy s tim ze jsou to vzdelanci. Pocitam ze neubehne ani rok a bude zde poloopicacky doktor ktery bude operovat nebo osetrovat. Pak se budem divit.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání