Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Harakiri na Plzeňsku: Muž si nožem rozpáral břicho, ven mu čouhala střeva

Muž si sám rozřezal břicho.
Muž si sám rozřezal břicho.  (Autor: profimedia.cz)
Autor: Zbyněk Schnapka - 
25. října 2016
10:25

Hodně děsivý pohled se naskytl policistům ve Stříbře na Plzeňsku. Zoufalý a opilý muž (41) si tady minulý týden nožem rozřízl břicho tak, až mu vyhřezla část střev. K zoufalému činu ho dohnaly alkohol a psychické potíže.

Pomoc zavolala muži jeho přítelkyně. Na místo dorazili jako první policisté a ti se snažili muže zachránit. „Seděl na posteli v ložnici s ručníkem na levé straně břicha. Pod ním měl hlubokou řeznou ránu s vyhřezlými kličkami,“ řekla policejní mluvčí Dagmar Jiroušková.

Policisté mu ránu vyčistili a opět přiložili čistou část ručníku. Zraněnému pak kontrolovali puls, který byl nepravidelný a pomalý, a udržovali jej při vědomí až do příjezdu záchranky.

A proč si muž sám rozřízl břicho nožem, který po činu schoval pod polštář? „Řekl, že je ve špatném psychickém stavu, a tak od ranních hodin popíjel alkohol a na to si vzal léky,“ dodala Jiroušková.

y1xcvbnm ( 25. října 2016 12:54 )

divím se že Blesk nemá fotku s těmi střevy!!!!Mohla ji poslat do Blesku přítelkyně a nějaká korunka by kápla

dfghjk ( 25. října 2016 12:13 )

S tou fotkou sis blesku moc práce nedal, ta krev na ní je hádám velice sladká se silnou příchutí po jahodách, némlich jako jahodový sirup.

lalia ( 25. října 2016 10:34 )

Jestli to tak půjde dál,taková morálka,drogy,špatná výchova atd./tak budeme národ degenerovaných vrahů,sebevrahů a blbců.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání