Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Další skandál poslance, který přejel důchodce (†72): Byl prý nevěrný manželce!

Autor: lm - 
24. října 2016
12:52

Slovenský poslanec Daniel Lipšic (42) má další problém! Poté, co v Bratislavě na přechodu pro chodce srazil a zabil důchodce Emila (†72), slovenská média odhalila jiný skandál. Lipšic byl podle jejich informací nevěrný své manželce!

Slovenský politik Daniel Lipšic zhruba v polovině září na přechodu v Bratislavě srazil 72letého Emila, který po převozu do nemocnice zraněním bohužel podlehl. Policie u Lipšice nezjistila alkohol a nehodu stále vyšetřuje. Poslanec má na krku ale další skandál...

Server Pluska.sk uvedl, že se na internetu objevily šokující přepisy smsek jeho bývalého mluvčího Gábora Grendela, které naznačují, že Lipšic měl milostnou aférku. V době, kdy byl ministrem vnitra (2010-2012), měl mít s manželkou Beátou vážnou krizi. „Nejhorší je, že v takové situaci se ani nic povzbuzující nedá říct. Už to hraničí se zdravotními riziky. Dano dělá a říká věci, které si možná ani neuvědomuje, jak ji zraňují,“ znělo v jedné zprávě mluvčímu, jejíž obsah naznačuje milostnou aférku. Podle serveru se v té době spekulovalo, že si politik začal s advokátkou Zuzanou Miadokovou. 

„Nemáš pocit, který by ti napovídal, že se Dano již chystá vyřešit svoje dilema? Je to špatné. Včera jsem s Beou (Lipšicova manželka - pozn. red.) volala, dnes mi psala. Křeče v žaludku, dnes další problémy plus bolesti hlavy. A ten dement se vůbec neumí rozhýbat! I když to má i on určitě pořádně těžké, už by si v tom mohl udělat pořádek,“ ptala se Grendela v další sms reportérka Jana Krescanko-Dibáková.

Lipšic se k údajné aférce odmítl vyjádřit. „Síla každého vztahu se každý den ukazuje v tom, že zvládá to dobré i to špatné,“ regovala na smsky jeho manželka Beáta.

kdoasi ( 24. října 2016 13:32 )

Někoho to snad překvapuje? Samej zloděj, ku*revník, opilec, podvodník a lhář...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání