Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Kanibalové zabili a rozporcovali kamarádku, pak ji servírovali přátelům! Soud je poslal na 12 let do vězení

Autor: rc - 
23. října 2016
20:36

Hrůzný případ kanibalismu se konečně dostal před soud. Kanibalové Kirill Nemykin a Sergey Metlyayev v roce 2014 znásilnili jednatřicetiletou Nadezhdu Avakumovu, pak ji zabili, rozčtvrtili a na party servírovali přátelům!

Muži Kirill Nemykin a Sergey Metlyayev pocházející ze sibiřského města Novokuzněck po dvou letech stanuli před soudem, kde se zpovídali z brutální vraždy Nadezhdy Avakumovi. Případ se stal v roce 2014, kdy se s obětí sešli na party. Opilou jednatřicetiletou ženu zatáhli do sauny, kde ji znásilnili.

Poté, co žena vystřízlivěla a vzpomněla si na hrůzy předešlé noci, za oběma muži přišla a vyhrožovala jim, že to nahlásí na policii. To však nemohli dopustit. Podle DailyMailu se na bezbrannou ženu vrhli a zmlátili ji a nakonec zavřeli do sklepení.

Zpočátku byla žena klidná, ale pak začala mlátit a křičet o pomoc. Jakmile zazněly ženiny výkřiky, Kirill Nemykin popadl ze stolu nůž, otevřel sklep a jakmile se v otvoru objevila ženina hlava, popadl ji za vlasy a probodl hrdlo. „Oběť byla na místě mrtvá,“ zaznělo podle DailyMailu u soudního stání.

Muži pak Nadezhdu rozčtvrtili a uvařili ji. Její maso pak servírovali přátelům na party. „Nemykin spolu s Metlyayevem vzali její tělo na terasu domu. Metlyayev pak popadl pilu a začal ho řezat na kousky. Vzal její nohu a procházel se s ní kolem baráku. Všem ji ukazoval a smál se tomu,“  vypověděla u soudu  státní žalobkyně Yana Prodchenko. „Ženy v domě byly v šoku navzdory tomu, že byly opilé. Metlyayev začal její maso jíst a nabízel to každému, ať ochutná,“ dodala a pokračovala: „Bral to jako děsnou zábavu a smál se.“

Poté muži ženiny ostatky zabalili do pytle a odhodili je jako odpad na konec ulice. Večírek normálně pokračoval. Muže začali soudně stíhat až po výpovědi jednoho z jejich přátel, který hrůzný případ přišel nahlásit na policii. Oba dva si půjdou sednout na dvanáct let za mříže.

 

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání