Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Dělníci na Ukrajině přeťali elektrický kabel! Jejich těla zachvátily plameny

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: rc - 
23. října 2016
17:33

Muži na Ukrajině pokládali nové elektrické vedení, když sbíječkou přeťali starý kabel. Incident měl proběhnout bez úrazu, jelikož elektřina měla být vypnuta, ovšem místo toho přišel šok! Muže zasáhlo deset tisíc voltů a jeho tělo dočista vzplálo. Plameny zasáhly i jeho kolegu postávajícího vedle.

V ukrajinském městě Odessa dva pracovníci pokládali nové elektrické vedení. Při pracích jeden z nich sbíječkou poničil starý kabel. V tu chvíli jeho tělo zasáhlo deset tisíc voltů a vzplálo! Šokovaní svědci zůstali stát jako opaření a pro DailyMail později vypověděli, že to vypadalo, jako by se mužovy ruce roztékaly a sbíječka explodovala.

Muž utrpěl rozsáhlé popáleniny a plameny zasáhly i jeho kolegu, který postával těsně vedle. Oba dva jako zázrakem přežili a byli převezeni do nemocnice. Případem se v současné době zabývá policie. Vyšetřovatelé zjišťují, proč k nehodě došlo a z jakých důvodů nebyla vypnuta elektřina.

milda47 ( 24. října 2016 04:30 )

pracovní úraz v AŽD Praha rok 1978,cikán kopáč z protokolu o úrazu,kopem výkop a tu z razu koreň tak som vzal čagan a jeb do koreňa a koreň jebnul do mňa

gabreta ( 23. října 2016 21:29 )

 Já doňho jebol a on do mne tiež jebol!!

karel ( 23. října 2016 19:00 )

dobrou zprávou zase je, že přeci jenom na Ukrajině někdo pracuje. Sice zjevně blbě, ale pracuje. Kontrolu nehody bych zahájil alkohol testerem, zdali neměli v krvi víc vody, než vodky, tj. nenormální stav

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání