Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

25 let pohřešovaného chlapce (†1) patrně přejel bagr: Jeho řidiče teď rodina proklíná

Autor: dce - 
22. října 2016
13:56

Bena Needhama (21 měsíců) hledali rodiče na řeckém ostrově Kos 25 let. Policisté případ znovu otevřeli poté, co se jim ozval svědek s novými informacemi. Tělíčko nalezeno nebylo, policie ale objevila Benovo autíčko u jejich domu v místech, kde probíhaly stavební práce. Případ byl uzavřen s tím, že chlapce přejel bagr. Benova rodina jeho řidiče proklíná. A teď je čeká žaloba ze strany bagristových dětí!

„Doufám, že se smaží v pekle,“ prohlásila v rozrušení Benova matka Kerry, když jim policisté oznámili, že jejich syn patrně zemřel pod koly těžkých stavebních strojů. Tuto větu vmetla do obličeje přímo potomkům bagristy, který se zdá zodpovědný za zmizení 21měsíčního chlapce.

Konstantinos Barkas alias Dino zemřel loni na rakovinu. Jeho kamarád šel okamžitě na policii, kde nahlásil, že právě Dino měl se zmizením chlapce před čtvrt stoletím něco společného. Chlapec se prý přibatolil přímo k bagru. Dino si ho ve zvířeném prachu nevšiml a přejel ho. Tělíčko měl ukrýt v suti.

Policisté na místě, kde tehdy probíhaly stavební práce a Dino tam pracoval, zahájili výkopové práce. A skutečně našli autíčko, které měl podle rodičů Ben v den zmizení u sebe. Bylo v místě, kde měl Dino vysypávat suť z rekonstrukce, kterou zrovna procházel dům Needhamových. Tělíčko ani žádné další důkazy ale neobjevili. Dinova rodina odmítá, že by jejich otec měl podíl na smrti dítěte a plánuje se osočením ze strany Benových rodičů bránit soudní cestou.

„Měla by se za sebe stydět,“ prohlásil Dinův syn o Kerry. „Po pětadvaceti letech nenašli ani střípek důkazů, které by podpořily tyhle lži o mém otci!“ dodal.

pepen ( 23. října 2016 07:43 )

Oni probíhají kousek od domu stavební práce a matka nehlídá roční dítě!!!Co měla tak závažného a neohlídala své dítě!!!Je 100 % chyba matky-bagrista opravdu nemohl hlídat,zda je u bagru dítě!!!

Lena2006 ( 23. října 2016 00:05 )

rodiče neměli právo ho hlídat, ale POVINNOST ho hlídat!

dzambulka007 ( 22. října 2016 19:00 )

To je relativní. On měl zase právo na pracovistě, kde se nenachází pod jeho bagrem batolata. Po zbytek života se mohl škvařit v pekle, pak by se přiznal, na jeho jméno by debilové plivali a ještě i na jeho děti a zbytek rodiny. Proč? Každý hájíme svoje zájmy a jeho nejsou o nic menší než jiných.

dzambulka007 ( 22. října 2016 18:53 )

Matky je mi líto, ale v první řadě by měla proklet ty, co jí dítě tak krásně pohlídali. Doufám, že děcka toho bagristy vysoudí odškodné. I kdyby ho opravdu přejel, zkuste to nahlásit na policii a pak vyjít mezi lidi. Po zbytek života by musel snášet bůhví co. Zajímalo by mě, jak vypadalo vyšetřování. Když se nahlásí zmizelé dítě, tak se vždy počítá i s možností, že mu mohl ublížit ten, kdo měl na starosti.

clarabella ( 22. října 2016 16:40 )

 @Berlusconi nepochybně je to vina rodičů, ať už se klukovi stalo cokoliv. Byl malej a neměl zůstat bez dozoru. Je jedno, jestli ho někdo unesl, ublížil mu záměrně nebo nešťastnou náhodou. Takovej malej prcek byl bezbranej a neměl být ani chvíli sám nikde natož má staveništi.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání