Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Tyran z Krupky, který znásilnil Patrika (12): Znovu útočil

Autor: shp - 
20. října 2016
20:29

Celé Česko šokoval před šesti lety případ tehdy čtrnáctiletého Nikolase (dnes 20) z Krupky, který s kumpánem brutálně zbil a znásilnil teprve dvanáctiletého Patrika. Chlapec přežil jenom díky tomu, že útočníkům došly síly. Tyran z Krupky ale kriminální dráhu neopustil. Znovu zaútočil.

Mladík, který je mezi místními nechvalně proslulý, nyní podle policie vydíral a loupil v Ústí nad Labem. Jednoho muže připravil o mobilní telefon, druhému vzal tablet. A oběma hrozil nožem. Skončil ale za mřížemi.

Opět na něj pachatel vytáhl nůž. Takže ten poškozený před ním začal utíkat. Pachatel ho doběhl, při šarvátce mu vypadl tablet z kapsy, pachatel ho sebral a utekl. Jedná se o člověka, který už byl jednou trestně stíhaný,“ řekl FTV Prima kriminalista.

Před šesti lety Nikolas a jeho kumpán zbili a znásilnili Patrika tak, že měl po celém těle šrámy. Týrání trvalo čtyři dny. Bít chlapce přestali až poté, co je začaly bolet ruce. Nikolas pak byl několikrát umístěn do ústavu pro mladistvé v Boleticích, odkud prchal tak často, až skončil ve vězení.

agfor ( 21. října 2016 11:46 )

No co, minule mu prošlo, trest mu snížili, tak proč by to neměl zkoušet znova ? Přece za zmlácená gádži se mu nemůže nic stát. Obrácně by bylo ovšem zle. Hned by měl "pachatel" na krku rasový motiv a dostal by dvojnásobný trest. No, jakou vládu jste si zvolili, takové zákony máte. Mne už to naštěstí týkat nebude. Prchám pryč z této rasistické země.

kdoasi ( 21. října 2016 11:22 )

reiner ( 21. října 2016 10:07 )

Chudák Patrik. Prý šel pěšky hodně kilometrů za matkou z děcáku a tahle cikánská hovada ho zmasakrovala. Ten jeden (jak media uváděla) je debilní a tenhle druhý zmetek na obtíž celé společnosti. Utratit oba jako škodnou

haniss ( 21. října 2016 10:00 )

většího magora než jsi ty najdeš už jen ve vládě a parlamentu !!!!

pepen ( 21. října 2016 07:48 )

Za vše může Česká republika a její debilní zákony-stojí za h...o!!!V jiné zemi by to šmejdovi jen tak,neprošlo!!!Já být otcem toho zbitého a znásilněného chlapce-vrátil bych mu to z úrokama!!!!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání