Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Agresivního mladíka museli zpacifikovat zákazníci pizzerie, náhle jim zemřel pod rukama

Agresivního mladíka museli zpacifikovat zákazníci pizzerie, náhle jim zemřel pod rukama (ilustrační foto)
Agresivního mladíka museli zpacifikovat zákazníci pizzerie, náhle jim zemřel pod rukama (ilustrační foto)  (Autor: Městská policie Most)
Autor: dce - 
20. října 2016
20:49

Žatečtí policisté řeší skutečně zamotaný případ. Náhlá smrt mladého muže, který musel být kvůli své agresi vůči lidem v místní pizzerii zpacifikován, nemá jasného viníka. Byly to snad drogy či alkohol, slabé srdce nebo nepřiměřený zákrok policistů?

Náhlé úmrtí muže vyšetřuje policie v Žatci. Podle serveru Deník.cz přišel muž v úterý večer do jedné místní pizzerie značně rozrušený, zákazníci tvrdí, že byl patrně pod vlivem alkoholu či drog. Krátce po příchodu začal nevybíravě obtěžovat servírku, rozhazoval židle a stoly kolem sebe – uklidnit ho nešlo.

Mladíka nakonec zpacifikovali hosté a obsluha restaurace. Na místo pak přijela městská i státní policie, jenže mezitím muž zkolaboval a ani rychlá záchranná pomoc mu už nepomohla.

Policie u mladíka nařídila pitvu, není totiž vůbec jasné, co za náhlou smrtí stojí. Je možné, že měl mladík neodhalené onemocnění. Rvačka v pizzerii mohla také být přeci jen drsnější, než někteří tvrdí. Mohl také být pod vlivem nebezpečných látek.

Podle některých byl velmi tvrdý spíš zásah policistů, ti se ale hájí, že byl přiměřený. „Bližší informace zatím nemůžeme vzhledem k probíhajícímu šetření podávat, vyšetřování je teprve na začátku,“ uvedla policejní mluvčí Jaromíra Střelcová.

Lenny1 ( 25. října 2016 15:11 )

Žádné nepřiměřené násilí jsem na videu neviděla. Normální zásah na násilí. Kdyby se choval normálně, nemusel být problém. Nemají se náhodou policisti lidem co dělají bordel a problémy omlouvat a ještě je povzbuzovat? Zase problém s cikánem a na nohou je celá republika. Být to bílý, tak se to objeví jen jako zpráva a padla. Nezávidím policii jejich práci, naopak. A když se chovám slušně a jako člověk, tak nemusím mít obavy.

kecal ( 24. října 2016 11:46 )

Miluško nejsi ty náhodou cigánka? A padlá na palici?

vseznaleksenior ( 24. října 2016 11:41 )

Melliso.To je tak. Kdyz se zastavi srdce tim ze elektricke potencialy po srdci presanou predavat neurofysiologicky impuls, pak se nic morfologickeho prpri pitve nenajde..

kecal ( 24. října 2016 11:38 )

TO MILUJU

Steppa ( 23. října 2016 22:06 )

Dobre mu tak ***ovi cernemu.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání