Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Žena v Praze žila s mrtvolou svého muže: Přes odpadky nemohla ven

Autor: dce, kon - 
20. října 2016
13:10

Neuvěřitelný případ se odehrál přímo v Praze. Seniorce (74) zemřel manžel (†72), jenže přes hromady odpadků, kterými byl byt doslova zasypán, se nemohla dostat ven, aby zavolala pomoc. S rozkládajícím se tělem žila dva dny, než dorazila pomoc.

Děsivé volání o pomoc a pak nález mrtvého muže (†72). Policie a hasiči řešili ve středu večer podivný případ v pražské Václavkově ulici.

„Podle oznamovatele, který nám volal na linku 158, bylo z jednoho bytu slyšet volání o pomoc. Společně s hasiči jsme vyjeli na místo,“ řekl Blesku mluvčí policie Jan Daněk.

To co, pak společně viděli, bylo skoro k neuvěření. „Zjistili jsme, že o pomoc volala žena (74) menšího vzrůstu, která se nemohla dostat z bytu, jenž byl zasypán odpadky. Společně s ní byl v bytě i její mrtvý muž,“ řekl Daněk.

Video  AKTU.CZ: Seniorka žila s mrtvolou svého muže: Přes odpadky nemohla ven  - Aktu.cz
Video se připravuje ...

Podle předběžného zjištění zemřel muž bez cizího zavinění. Než začala žena volat o pomoc, nějakou dobu to trvalo. „Muž zemřel už den předtím,“ prozradil Daněk, podle kterého byla nařízena zdravotní pitva. Ženu převezli záchranáři do nemocnice.

naidka ( 20. října 2016 20:04 )

Jestli půjdou pěšky, tak jim to potrvá.

naidka ( 20. října 2016 17:47 )

Já bydlím v ČR, ale štěnici, švába nebo podobnou havěť jsem v životě neviděla, pejsane . Mám husí kůži, jenom o tom píšu.

y1xcvbnm ( 20. října 2016 13:59 )

Pod Vondráčkovou zapomněli jako u cikánů dát diskusi. Ale alespoň víme jak vypadá vila

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání