Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Zvrhlý chirurg se fotil s pacientkami v narkóze: Zveřejnil i snímek s Verešovou. Ponížil stovky žen

Autor: haj - 
20. října 2016
10:57

Na začátku bylo pár stížností na neprofesionalitu jednoho lékaře, nakonec se ukázalo, že bez povolení pracuje celá klinika plastické chirurgie v Bratislavě. Místní operatér Yassine Ghazi sdílel na internetu fotky ze sálu. Ponížil stovky pacientek. Na jeho Instagramu se objevil i snímek s modelkou Andreou Verešovou (36).

Na falešné klinice Adelaise Clinique, o které informoval slovenský web topky.sk, se dlouhou dobu prováděly mnohé zkrášlující zákroky. V její klientele možná nechyběly ani některé prominentní osobnosti. „Nedostali povolení ani od nás, ani od ministerstva zdravotnictví,“ uvedl na tiskové konferenci k případu předseda Bratislavského samosprávného kraje (BSK).

Od 3. října 2016 tak má prapodivné zařízení zakázáno vykonávat svou činnost. Jakmile zákaz začal platit, klinika absolutně přestala reagovat. Telefon ani mail už nefungují a po tamních „lékařích“ se doslova slehla zem. Není divu, hrozí jim totiž pokuta ve výši 33 tisíc eur.

Zmizel samozřejmě i Yassine Ghazi, který prováděl plastické operace. Před klientkami se klinika chlubila jeho 20letými zkušenostmi z oboru, tisíci zákroky v Bratislavě, Vídni, Plzni a Praze a akreditovanými kurzy v evropských metropolích, které měl plastický chirurg vést. Vzhledem k chybějícím povolením šlo ale jen o lži a výmysly.

Svědčilo by o tom i jeho skandální chování k pacientkám a dokumentace svých operací na sociálních sítích. Ghazi se neváhal s pacientkami v narkóze fotit přímo na operačním sále a leckdy zveřejnil i takové snímky, na kterých byly ženy snadno rozpoznatelné. Na Instagramu měl pak falešný lékař fotku z večírku také s topmodelkou Verešovou, a tak se nabízí otázka, zda náhodou neoperoval i ji.

Zarážející je, že o fungování Adelaise Clinique bez povolení dlouho nikdo na Slovensku neměl ani tušení. Vše se provalilo až poté, co si některé nespokojené pacientky stěžovaly na Úřadu pro dohled nad zdravotní péčí SR.

Podle BSK může být podobných falešných působišť více, často bez licence pracují i poskytovatelé masérských služeb. „Ročně zkontrolujeme asi 300 zařízení,“ řekl pro Topky.sk lékař Valerián Potičný. Podněty od občanů jsou pro ně prý velmi užitečné.

 

 

vlasta1 ( 21. října 2016 15:23 )

No vždyť Verešová je tady taky jako migrantka.

alexdada ( 21. října 2016 09:00 )

mne mal vyberať mandle nejaký takýto doktor, no nešla som... A zrejme nešli ani ostatné pacientky, lebo v danom zariadení už nepracuje. Neviem, hygienické návyky týchto ľudí sa mi akosi priečia. Je to o kulture, hygiene a o tomm, čo je v našich končinách etické a pod...

demon.hk ( 21. října 2016 08:30 )

 To těm čůzám patří, nemají lézt k někomu s takovýmhle jméném. To už samo o sobě smrdí průšvihem. Kdy už konečně všem dojde, že tito lidé prostě takoví jsou od přírody - magoři, úchyláci, násilníci. K té ludřa zlatokopecké Verešové se vyjadřovat nebudu, ta by se nechala vyfotit i s masturbující gorilou, pokud by jí dali dost chechtáků!!!!

HahaBimbi ( 20. října 2016 21:32 )

No to se nevi, evidentne u operaci nebyla zadna sestra......myslim, ze holky si "uzily" a ani o tom nevi.....nechapu jak muze vlizt zena na kliniku plnou arabasskejch doktoru....blbky.....a fotky budou na arabskejch webech.  

zkzkz ( 20. října 2016 20:53 )

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání