Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Chlapec (†8) nachytal matku při sexu s dědečkem: Syna uškrtila a zbavila se těla

Autor: lm - 
19. října 2016
21:45

Vlastního syna (†8) chladnokrevně uškrtila, protože přišel na její milostnou aférku. Veronica Panarello se tak snažila ututlat milostný vztah s chlapcovým dědečkem. Italský soud ji za to poslal na 30 let do vězení!

Veronica Panarello svého osmiletého syna Lorise zabila poté, co ji chlapec načapal »in flagranti« s jeho dědečkem. Matka chlapce uškrtila kabelem a pak jeho tělo pohodila v odlehlém sicilském údolí. Následně na policii nahlásila, že syna zřejmě někdo unesl.

Kamerové záznamy ze školy ale byly v rozporu s její vypovědí a policisté začali matku podezírat. Veronica následně přiznala, že její chlapec je mrtvý, ale vinu se snažila hodit na otce svého manžela, který byl jejím milencem.

Žalobci o Veronice prohlásili, že je „egocentrická a manipulativní lhářka“. Soud pak ženu poslal na 30 let do vězení. Chlapcův dědeček Andrea Stival je vyšetřován pro spolupachatelství. Muž ale tvrdí, že s ohavným činem nemá nic společného.

UVKA ( 7. listopadu 2016 21:23 )

Piš česky, snad bude někdo rozumět Tvým komentářům...

UVKA ( 7. listopadu 2016 21:20 )

A oni jen proto, že podle Tvých slov "tajům lásky" nerozumí, jsou co ??? A ty jsi co ???? Podle mě byla řeč o dítěti, Ty jsi jim snad nikdy nebyl......?????

snehulak ( 20. října 2016 07:38 )

Jestli tomu dobře rozumím, tak ona nešukala se svým otcem, ale tchánem. Takže incest to nebyl.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání