Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Mrtvolu Evy (†33) našli nahou přivázanou k radiátoru. Nezabila se sama, nesouhlasí příbuzní s policií

Eva zemřela za záhadných okolností.
Eva zemřela za záhadných okolností.  (Autor: Pluska.sk)
Autor: shp - 
20. října 2016
09:48

Byla mladá, šťastná a spokojená. Vrásky na čele jí prý dělal jen vztah s přítelem. Právě on našel Slovenku Evu (†33) z Velkého Uherce v pátek nahou a mrtvou. Její tělo bylo přivázané k radiátoru.

Smrt Evy obestírá velká záhada. Na její úmrtí upozornil web Pluska.sk e-mail, který přišel do jeho redakce. Příbuzní tragicky zesnulé jsou totiž přesvědčeni, že její smrt nebyla sebevražda, protože neměla důvod se zabít.

Eva byla totiž šťastná, měla náctiletého syna a jediné problémy ve svém životě prožívala s přítelem. S tím se během bouřlivého vztahu dala několikrát dohromady, aby se poté zase rozešli. A právě v den, kdy zemřela, se dali znovu dohromady.

Mrtvou ji našel přítel

A byl to právě její přítel, kdo ji měl najít doma mrtvou. Údajně se před její smrtí rozloučili, ale on se pak za ní vrátil a našel ji mrtvou. Jenže když ženu našel, zavolal prý nejdřív svému otci, který je policejní důstojník. Ptal se ho, co má dělat?

Teprve po rozhovoru s otcem zavolal záchranku. Jestli tomu tak ale opravdu bylo, ukáže až vyšetřování. Přítel Evy však byl vzat do vazby. Že by byl podezřelým? Policie mlčí. Příbuzní doufají, že pravda bude odhalena.

snehulak ( 20. října 2016 20:36 )

Ale zabila se sama, jako ta přítelkyně asimilovaného araba v Praze. Přivázala se za ruce k radiátoru a pak se bodla do srdce. A aby ta sebevražda byla dokonaná, tak potom ještě šestkrát.

odol ( 20. října 2016 15:25 )

Príde do knižnice maník a pýta sa obsluhy: Máte niečo o sebevraždách?? Ano,odpovedá pani:Tretí regál napravo! Maník hľadá,hľadá-no nič tam nie je a to reklamuje u baby.A tá to zdôvodňuje: Nuž viete aj takí ľudia sú-požičajú,prečítajú a nevrátia!!

odol ( 20. října 2016 15:21 )

Hoši,soudruzi s Plesku.Veľký Uherec na Slovensku neexistuje! Existuje obec Veľké Uherce,sú na ceste medzi mestom Partizánske a Topoľčiankami,okres Zlaté Moravce.Topoľčianky sú známe,že tam chodil T.G.Masaryk odpočívať v miestnom prezidentskom kaštieli.Je tam známy žrebčinec,je to vinárska oblasť atď.Medzi oboma bodmi-Topoľčiankami a Veľkými Uhercami je krásna príroda,/známy slovenský lumpíček-privatizér,pán Majský tam má blízko zvernicu,kde často chodí loviť krásnu zver/,kto sa nebojí jazdiť horskom teréne-príde si tam na svoje... Zhodou okolností som tam včera bol na jednej chalupe inštaľovať alarm,typu Jablotron,JA 100.Výborná mašinka,,dílo českejch vědcú a dělníkú,, s Jablonce nad Nisou!! Pozdravujem do ČR,skúste si to ,,vygúgliť,,..

bobrnautus ( 20. října 2016 14:38 )

Chlap leží na zemi a má v sobě 6 kulek, z čehož jedna šla přímo do srdce a druhá doprostřed čela. Přijde k němu šerif, prohlídne ho a začne hledat zbraň, kterou ale nemůže nikde najít. Podrbe se na hlavně a říká: "Sakra, takovou sebevraždu jsem ještě neviděl, jak to jenom bez pistole udělal?"

.krakonos5oo. ( 20. října 2016 12:34 )

Podle toho, kdo má jaký zájem a to u naší prohnilé justice je rozhodující. Viz falešné znalecké posudky v kauze Kramný a zákaz výpovědi znalců, kteří by ohrozili blábol žaloby o vraždě elektřinou.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání