Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Lucii (†16) unesli, znásilnili a nabodli na kůl: Tohle jsou vrazi školačky!

18. října 2016
18:18

Unesli ji, zdrogovali, dlouhé hodiny znásilňovali a pak ji v bezvědomí nechali napospas osudu. Smrt krásné školačky Lucie (†16) šokovala Argentinu. Policie už zatkla tři podezřelé – 41letého Juana, 61letého Alejandra a 23letého Matiase. Rodiče školačky pro ně chtějí exemplární tresty.

Brutální čin, jaký nemá obdoby. Lucia Perez (†16) z argentinského města Mar del Plata byla 8. října unesena drogovým gangem, který ji omámil kokainem a marihuanou, aby se nebránila. Muži školačku dlouhé hodiny mučili a znásilňovali, při čemž jí způsobili tak velkou bolest, že se dívce zastavilo srdce. Únosci dívku v bezvědomí ještě vykoupali a převlékli, aby se zbavili stop, a pak ji pohodili u drogové léčebny.

„Byla znásilněna vaginálně i análně. Použili k tomu i tupé předměty. Nabodli jí na dřevěný kůl, to byla příčina smrti. Byla vystavena brutálnímu a nelidskému sexuálnímu zneužívání,“ uvedla žalobkyně Maria Isabel Sanchez.

Policistům se podařilo vystopovat dodávku, kterou gang k únosu použil. Uvnitř vozidla našli drogy, použité kondomy, sexuální hračky a munici. V poutech skončili tři podezřelí: Matias Gabriel Farias (23) a Juan Pablo Offidani (41) a Alejandro Alberto Masiel (61).

Rodiče školačky jsou v šoku a žádají pro únosce exemplární tresty. „Chceme, aby dostali doživotí, ne jenom 10 nebo 15 let, aby pak po propuštění udělali to samé,“ prohlásil značně otřesený táta Guillermo Perez. Do ulic města Mar del Plata se navíc chystají stovky demonstrantů.

rzbicka ( 13. července 2017 18:09 )

napíchnout na kůl a nechat pomalu chcípat,hajzli

pekaaaros ( 4. listopadu 2016 18:26 )

všichni Schwarzenbergovci, Antizemanovci a sluníčkáři už jistě shání podpisy za jejich propuštění, protože se jednalo o čin v nepříčetnosti.

sores ( 19. října 2016 10:53 )

Uřezat jim za účasti velké veřejnosti ptáky pro výstrahu dalších bestií! Tak se to dělá v Emirátech dokonce je přenos i v televizi. Člověk se musí něčeho obávat, jinak je s.vi.ně největší!!

baronessa ( 19. října 2016 06:52 )

 Vzhledem k tomu, že článek patrně slouží k pobavení úchylům , bych se přimlouvala za to diskusi zrušit.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání