Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Prokletá ulice v Neratovicích: Požár a sebevražda – dvě mrtvé ženy během tří dní!

Autor: dce - 
18. října 2016
14:07

Hned dvě neuvěřitelné tragédie postihly během pár dní Neratovice. Smrt dvou žen se v rozmezí pouhých tří dní odehrála v jedné ulici! Ničivý požár zde v neděli zabil mladou matku, přitom v pátek se zde stalo jiné neštěstí.

Jen chvíli po poledni v neděli vyděsil obyvatele ulice Edvarda Beneše v Neratovicích kouř stoupající z vrchních pater jednoho z panelových domů. Hasiči na místě zasahovali několik hodin a museli evakuovat 15 obyvatel domu.

V bytě, odkud se požár šířil, našli po uhašení mrtvou čtyřiačtyřicetiletou ženu, matku malého chlapce, který byl tou dobou naštěstí u svého otce. Příčina požáru je stále ve vyšetřování. Pravděpodobnou příčinou požáru je nedbalost, ale potvrdit to musí vyšetřovatelé. Je ale jisté, že oheň nezpůsobila technická závada,“ uvedla mluvčí středočeských hasičů Vladimíra Kereková.

Video  Při požáru zahynul v Neratovicích jeden člověk.  - Aktu.cz
Video se připravuje ...

Jen pár dní před tragickým požárem v téže ulici ale zemřela jiná žena. Podle vše osmačtyřicetiletá žena vypadla z okna v sedmém patře sousedního panelového domu. „Dne 14. října jsme v ranních hodinách vyjížděli k pádu ženy ročník 1968 z okna. Cizí zavinění bylo na místě vyloučeno,“ řekla Blesk.cz policejní mluvčí Markéta Johnová. Případ byl uzavřen jako sebevražda, žena si v minulosti sáhla na život již několikrát.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání