Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

V domě našli mrtvé sourozence (†2 a †5): Otec spáchal sebevraždu, matka je nezvěstná

Autor: lm - 
18. října 2016
11:27

K obrovské rodinné tragédii došlo ve městě Wedel na severu Německa. V jednom z místních domů byli nalezeni dva mrtví sourozenci (†2 a †5). V nedalekém Hamburku pak ve stejný den spáchal muž sebevraždu. Šlo patrně o otce dětí. Matka je nezvěstná.

Mrtví sourozenci byli nalezeni v neděli v rodinném domě v klidné čtvrti města Wedel. Bratr (†2) a sestra (†5) podle vyšetřovatelů nezemřeli přirozenou smrtí. Další podrobnosti ale policie nesdělila, jen že šlo o „velmi smutný pohled“.

V nedaleké čtvrti Rissen na předměstí Hamburku kriminalisté ve stejný den objevili bezvládné tělo dospělého muže, otce dětí. Ten se zabil skokem z výškové budovy. Podle německých médií to vypadá, že otec své dvě děti zabil a pak spáchal sebevraždu. Sousedé nemohou tragédii pochopit, otec prý své dvě děti velmi miloval.

Policisté momentálně pátrají po matce dětí. Sedmatřicetiletou ženu se jim ale nedaří najít a policie se podle portálu MOPO domnívá, že je rovněž mrtvá. Na místě činu ve městě Wedel stále operují vyšetřovatelé.

ejvm1712 ( 18. října 2016 15:10 )

Děsný

Samo ( 18. října 2016 12:42 )

Máte pravdu, milující člověk pokud má nějaký problém a to jakýkoliv, nezabije svou rodinu ale sebe. Pokud zabije svou rodinu, pak je znak toho, že nenáviděl svou manželku.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání