Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Petra (16) zatkli za vraždu milence (†43): Bodl do něj 27krát!

Autor: shp - 
12. října 2016
11:58

Byl to zuřivý, agresivní a brutální útok, který neměl Rastlislav (†43) ze Spišských Vlách šanci přežít. Teprve šestnáctiletý Peter (16) Š. z Župčian, který s ním měl mít sex, ho po styku zavraždil. Jak zjistila policie, zasadil mu mladík 27 bodno-řezných ran. Natolik byl útok litý.

Policisté Petra vypátrali a zadrželi dva týdny po děsivé vraždě. Na pomoc si vzali zakuklence, kteří vtrhli okolo páté ráno do domu v Župčanech, kde vraždící student žil se svými dalšími pěti sourozenci, mámou a rodiči svého otce. Zadržen byl i osmnáctiletý Peterův bratr Martin, který byl však po výslechu propuštěn.

Strážci zákona zajisti při domovní prohlídce různé předměty a stopy. Petrovou obětí se stal podle policie svobodný a bezdětný Rasťo (†43). Se svým vrahem si domluvil na internetu setkání za účelem sexuálních radovánek. „Šlo o jejich první vzájemné setkání a netvořili spolu žádný pár,“ řekl webu Pluska.sk krajský policejní ředitel Dušan Sabol.

Peter vraždil v autě

Jak zjistili policisté, Rasťo přijel na místo střetnutí kolem půlnoci ve své Fabii. Nastoupil k němu Peter a odjeli do části zvané Biela hlína. „Z doposud nezjištěných příčin se pohádali a mladistvý zaútočil nožem. Patnáctkrát bodl postiženého do hrudi, ten se aktivně bránil. Když překonal fyzický odpor, ještě ho pětkrát bodl do zad a pětkrát do krku,“ doplnil Sabol. Pak následovaly ještě další rány.

Celkem jich bylo 27 let. Peter je nyní v obrovském průšvihu. Život milence ukončil a svůj si zničil. „Na základě zjištěného skutkového stavu vznesli policisté vůči netrestanému Peterovi Š. obvinění za obzvlášť závažný zločin spáchaný závažným jednáním,“ dodal Dušan Sabol.

levandula43 ( 12. října 2016 14:48 )

Takejto dobe už dávno odzvonilo.Bohužiaľ v dnešnej dobe si mladí berú príklad z Ameriky,vidia to vo filmoch,časopisoch na internete.Spejeme k záhube ľudskej dôstojnosti,slušnosti a civilizácie.Škoda,že ten Rasťo bol taký naivný,naozaj.A ešte jednu vec by som zdôraznila,že v prvom rade rodina by mala sledovať správanie svojho dieťaťa a potom aj škola.V každej škole by mal učiť aspoň jeden učiteľ Igor Hnízdo a možno by to tých chuligánov prešlo.

frantacizek ( 12. října 2016 12:22 )

ejvm - jo tohle je tahle generace, ale tohle je jasný. Buzně se zachtělo mladého zajíce, ale sázela na svůj sex appeal, jak ty buzerantky mají ve zvyku ve svém narcismu si myslet, že jsou krasavci. A kluk chtěl dohodnout cenu. Buzně se nechtělo platit a kluka nechtěl pustit z auta, celej nadrženej. Tak se kluk v sebeobraně snažil probojovat ven. Já bych to viděl jako polehčující okolnost a varování pro všechny buzerantky bláznivé, aby merdali doma raději domácí zvířata

ejvm1712 ( 12. října 2016 12:19 )

Je vůbec někde v Evropě normálně mladej kluk,který se zajímá o to,aby se co nejdříve připravil na slušné zaměstnání,snažil se pomáhat rodičům a měl nějaký ušlechtilý koníček? Zatím tu čtu jen o buzerantech co se prodávají,klukách co šukají nezletilé holky či páchají jinou trestnou činnost

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání