Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Sexuolog Weiss o tragické nehodě: Nic si nepamatuji! Omluvil se rodině?

Autor: ljš - 
11. října 2016
08:44

Táta s dcerou zemřeli, maminka je vážně zraněná a to vše zřejmě kvůli jeho nepozornosti. Sexuolog Petr Weiss o tragické nehodě, ke které došlo před měsícem u Rynárce na Pelhřimovsku, nebyl dlouho schopen mluvit. Až nyní poskytl krátké vyjádření.

Weiss se svým jaguarem 16. září nezvládl řízení a čelně se srazil s protijedoucím fordem. Jaroslav Šimpach, který vůz řídil, ještě strhl řízení tak, aby náraz odnesl sám a ochránil manželku na sedadle spolujezdce. Byl na místě mrtvý. Jeho dcera Terezka, která byla podle rodiny jeho celoživotním parťákem, odešla za ním o dva dny později. Maminka Jaroslava naštěstí přežila, ale utrpěla vážná zranění.

Známý sexuolog byl podle záchranářů zraněn jen lehce, tragédie jím ale otřásla a médiím se omluvil, že zatím není schopen se k ní vyjádřit. Do pohřbu se podle informací Blesku neomluvil ani rodině. „Doufám, že se k tomu postaví jako chlap,“ řekl tehdy syn a bratr zemřelých Jakub Šimpach.

Měsíc po tragédii Weiss nakonec přece jen promluvil. „Je mi té události nesmírně líto, učím se s tím žít, žel mám po otřesu mozku na celou událost kompletní amnézii, takže se k průběhu nehody nemohu vyjádřit. Plně důvěřuji ve vyšetřování policie ČR v Pelhřimově,“ řekl serveru TN.cz. Dodal, že oslovil i pozůstalé.Rodině obětí jsem samozřejmě vyjádřil hlubokou lítost,“ uvedl.

Policie v případu zatím nikoho neobvinila a čeká na výsledky znaleckých posudků. Podle prvotních informací ale zřejmě Weiss najel v zatáčce na krajnici, která ho odmrštila do protisměru, kde se střetl s fordem Šimpachových. V případě prokázání viny by mu hrozily až tři roky vězení za usmrcení z nedbalosti.

valduk ( 11. října 2016 23:43 )

Tak záleží snad na motivech ne a na těch zabitých! Když "obyčejnej řidič" semtexem naložený dodávky Talibánu vezme sebou do pekla deset sionistů, je to paráda! Ale když jako v tomto případě namachrovanej nosatec v káře na kterou si rozhodně poctivě nevyďál, páč jako všichni obřezanci vychcávaj s ostatníma, zabije byť i "jen" jedinýho našince, měli by ho nechat uvláčet za autem na laně jak starej koberec, hajzla mizernýho!

sores ( 11. října 2016 17:54 )

repelos: přesně tak to je! Ten do.bytek udělá ze sebe že měl výpadek a že o ničem neví. V USA by dostal doživotí u nás se s každým se.r.ou to je běs a děs.Nakonec dostane podmínku a tečka.

BobsTlaskac ( 11. října 2016 16:42 )

kam se sere Jambic s prejetou Vietnamkou. Hovno se stalo, haxnu zacaloval. Vsadim se, ze za mega by si tu haxnu nechal prejet kazdej z vas. Chudaka Jambice ta nezavisla justice zasila na 4 roky. Jak psal jiznicechy, na tohohle ***a si nikdo netroufne napsat zapornej posudek. Čuráckej systém.

lynx ( 11. října 2016 14:42 )

Utrpěl lehké zranění a po zralé úvaze se mu přeměnilo v kompletní amnézii. Hajzl vychcaný. No, zákon na takové dárečky pamatuje. Říká se tomu nepřizpůsobení stavu vozovky a schopnostem + zabití z nedbalosti. To jen, aby měl čas si pěkně v klidu v ústraní vzpomenout, proč jel jako prase.

freecooIin_zika ( 11. října 2016 13:38 )

Každý má právo hájit se. Bude to hlavně věcí dokazování a v tomhle případě to je asi víc než jasný. Spíš nechce nic říkat, aby se do toho nezamotal a nepřihoršil si, zmetek.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání