Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Máma oběti taxivraha zná detaily synovy smrti: Aspoň vím, že jsi netrpěl. Je mi zle z té krysy

Autor: ljš - 
10. října 2016
13:49

Datum soudu s podezřelým z vražd taxikářů se nezadržitelně blíží a máma jeho nejmladší oběti Daniela C. už dostala předvolání. O vině obžalovaného je přesvědčená a žádné hezké slovo pro něj pochopitelně nemá. Jedinou útěchou jí je, že její syn před smrtí netrpěl. 

„Dádo, zlatíčko dnes mi přišel dopis obžaloba proti tý bestii a datum soudu, jsem pozvaná jako svědek a poškozená :'(,“ napsala Jitka S. minulý týden na webové stránce, kam píše svému synovi posmrtné vzkazy.

„Četla jsem dopis dlouho, nějaké části jsem vynechávala, bolí mě srdce moc moc moc :'( je mi zle z té krysy :'( Z obžaloby vím, že jsi netrpěl, nic jsi nevěděl :'(,“ prozradila, čím se utěšuje. Daniela C. totiž pachatel popravil jedinou ranou v noci. Ve vraždění se podle obžaloby zdokonaloval. Na první oběť Jana S. totiž vystřelil celkem pětkrát. Na Milana O., který zemřel tři hodiny před Danielem, pak dvakrát. 

Setkání s obžalovaným Davidem V., který ji podle obžaloby připravil o syna a hrozí mu nejvyšší trest, se Jitka S. děsí. „Mám bolest na srdci a na duši, smutek a vztek na něj, však je to málo pro něj doživotí...,“ napsala. Termín soudu je přitom už za dveřmi. Soud ho stanovil na 31. října. „Blíží se tvé narozeniny, soud, dušičky, jsem na dně svých sil. Vše je po sobě...,“ dodala zdrcená máma.

Důkazy, pátrání a nová svědectví: Vše o případu taxivrah najdete ZDE››

bum-bec-bum ( 10. října 2016 17:42 )

Mělas ji napsat, že musí truchlit dle tvých představ, že nejsi schopna akceptovat její způsob truchlení. Třeba by ti vyhověla nebo tě právem poslala do predele. To je tvůj problém, ne její.

buban ( 10. října 2016 16:08 )

Nesoudím ani rychle, ani povrchně. Můj údiv nad chováním matky jsem vyjádřila v mých dřívějších příspěvcích pod dřívějšími články. Ne, profi soudcem nejsem, jen jsem matkou 2 synů - a majitelkou 2 domácích mazlíčků.

syrucek ( 10. října 2016 15:38 )

 tak aspoň nějakej ljš může oprašovat nečesanou, když jim dělá takovej hezkej PR

pavucinka ( 10. října 2016 15:16 )

Přeji vám aby u jednání byla i paní Spraavedlnsot. Často nestíhá....

gaysknirem ( 10. října 2016 15:12 )

nejhorší soudy jsou ty rchlé a povrchní. Snad nejste soudcem....

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání