Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Zrůdní rodiče se zfetovali heroinem před dcerou: Mami, tati, vstávejte

Autor: lm - 
10. října 2016
11:32

Drogová epidemie v USA si vybírá svou daň i na těch nejmenších. Na internetu se objevilo znepokojivé video, které zachycuje, jak se dívenka snaží probudit své rodiče. Matka a otec se předtím zfetovali heroinem.

Ameriku zasáhla drogová epidemie! Na internetu se objevilo další šokující video, které zachycuje dívenku, která se snaží probudit své rodiče. Ti vytuhli poté, co se předávkovali heroinem.

„Takhle se přece nemůžete chovat před dětmi. To není správné,“ říká na videu muž, který dívce přišel na pomoc. Rodiče ale na výzvy nijak nereagují a jsou úplně mimo. Zveřejněné video vyvolalo pochopitelně pozdvižení. „Žádné dítě by nikdy nemělo vidět své rodiče v takovém stavu,“ nebral si servítky jeden z uživatelů. Osud rodičů ani dítěte není znám.

Video  Rodiče se zfetovali před svou dcerkou.  - YouTube
Video se připravuje ...

vosavopruz ( 10. října 2016 19:16 )

Sorry,potřeboval jsem se vyventilovat Už je to ok.

naidka ( 10. října 2016 18:31 )

To nejsem, ale nemám ráda, když někdo někoho pomlouvá za zády, je to podpásovka, nebuď hyena, když jsi osel.

kaluze ( 10. října 2016 18:03 )

to je hnus ,porad horsí s tema drogama ,lidi jsou fakt hloupí,ze to berou.Podporujou tím jem kriminalitu a svúj zivot znicí.Není traba je litovat

vosavopruz ( 10. října 2016 17:47 )

naidka je asi lesbička

naidka ( 10. října 2016 16:32 )

Prosím tě, Vosa, nechej už Ganzanii na pokoji. Jak by se tobě líbilo, kdyby za tebou furt někdo lezl a vopruzoval. Navíc Ganzanie na této diskuzi není, tím pádem se nemůže ani bránit. Tak se hoď laskavě do klídku.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání