Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Drama na Plzeňsku: Auto plné lidí se zřítilo z mostu! Byly v něm i děti

Na Tachovsku se auto zřítilo z mostu.
Na Tachovsku se auto zřítilo z mostu.  (Autor: krimi-plzen.cz)
Autor: haj - 
9. října 2016
21:53

Hned ke dvěma dramatickým dopravním nehodám došlo v neděli v podvečer v Plzeňském kraji. Na Tachovsku sjel vůz s početnou posádkou z mostu, u obce Pňovany se zase jiné auto převrátilo na střechu. V obou autech seděly děti.

O obou závažných autonehodách, které nadmíru zaměstnaly všechny záchranné složky, informoval web Krimi-plzen.cz. První z incidentů se odehrál u obce Hošťky na Tachovsku zhruba v půl šesté odpoledne. Osobní vozidlo se tu zřítilo z mostu. Auto bylo plné lidí a seděly v něm dokonce i dvě děti.

„Z místa jsme museli transportovat celkem čtyři osoby, jednu se středně těžkým zraněním, jednu s lehčím a dvě děti s akutní stresovou reakcí,“ informoval Krimi-plzen.cz mluvčí záchranářů.

Asi o hodinu později pak přišel na řadu zásah na silnici 19321, který si vyžádal uzavření komunikace a odklon dopravy. Asi 400 metrů za obcí Pňovany ve směru na Čerňovice se osobní auto převrátilo na střechu. Rovněž zde cestovalo společně s dospělými dítě, které bylo při nehodě zraněno.

 

nimrodd ( 23. října 2016 22:08 )

Bohužel to s esama nemá daleko od pravdy =(. Mám pocit, že dobrá čtvrtina vozů má nějaké to "ťuknutí" za sebou

Marmonaul ( 19. října 2016 07:24 )

hmmm se neni cemu divit kdyz vidim ty zavodniky na silnici...to auto pujde do Esa jak to tak chodi se za cas proda jako nebourane, prvni majitel a koupeno v cr se servisni knizkou!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání