Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Nebezpečný vězeň dopaden! Lubomír se skrýval ve spodním prádle pod podlahou

Autor: lm - 
9. října 2016
18:12

Už ho mají! Ľubomír Behan (24), který 2. června utekl ze slovenské věznice Leopoldov, byl zadržen. Policisté ho našli v úkrytu pod podlahou u jeho otce. Když si pro něj zakuklenci přišli, měl na sobě jen spodní prádlo.

Ľubomír Behan (24) policistům unikal celé čtyři měsíce. Koncem září už ho měli na dosah poté, co dostali tip, kde se ukrývá, ale uprchlý vězeň jim znovu zdrhl. Mladíkovi se podařilo utéct po zuby ozbrojené zásahovce jen v trenýrkách. Tentokrát už si pro něj ale přišli na jistotu.

Policistům se uprchlíka podařilo chytit v noci z pátku na sobotu v obci Ostrov u Piešťan. O půl čtvrté ráno si pro něj přišli do domu jeho otce.Hledaný Ľubomír B. se měl v této době cíleně skrývat v předem připraveném úkrytu na půdě domu, přičemž na výzvy policie nereagoval. Po zatčení byl Ľubomír B. eskortován na Obvodní oddělení Policejního sboru v Piešťanech a následně umístěn do ústavu pro výkon trestu odnětí svobody v Leopoldově,“ popsal TV JOJ Martin Wäldl z policejního prezídia.

Behan se před policisty skrýval ve spodním prádle pod podlahou. Ľubomír Behan skončil v leopoldovské věznici za loupeže. Odpykával si tu bezmála devítiletý trest odnětí svobody. Mladík není žádné neviňátko a už jako nezletilý skončil na devět měsíců v ústavu pro výkon trestu mladistvých.

Video  Uprchlý vězeň Behan se ukrýval na půdě pod podlahou.  - TV JOJ
Video se připravuje ...

odol ( 9. října 2016 19:59 )

Teraz by som nechcel byť v jeho koži!!! Bola by mi malá!!! Je to blb!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání