Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

V karavanu uhořel člověk: O koho jde, určí testy DNA

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: Tadeáš Provazník, Profimedia.cz)
Autor: ČTK - 
9. října 2016
10:52

Tragédie se stala v neděli ráno na Svitavsku. Vzplanul tam karavan, ve kterém se nacházel neznámý člověk. Totožnost člověka bude zjišťovat policie.

V obci Březina na Svitavsku v neděli ráno uhořel v karavanu člověk. Jeho totožnost policisté určí pomocí testů DNA. Příčinu požáru rovněž ještě neznají. ČTK to řekla policejní mluvčí Lenka Vilímková.

Karavan stál v zastavěné části obce. Oheň jej zcela zdevastoval. Když požár hasiči uhasili, našli v něm ohořelé tělo. Policie identitu člověka pouze předpokládá, testy DNA by ji měly potvrdit. Vyšetřovatelé nyní budou zkoumat, zda šlo o nešťastnou náhodu, nebo požár někdo úmyslně založil, dodala Vilímková.

zada ( 9. října 2016 13:56 )

O tom se nemluví, protože s to nehodí. Hodí se na prezidenta házet bláto. Tak jest. Ale já to "copy" a pošlu to těm kteří chtějí znát)))). zdravím a díky

merrylou212 ( 9. října 2016 12:06 )

"Víte, že Peroutkovu dceru Evu si vzal za ženu Richard Bienert ml., syn Richarda Bienerta st., který byl dne 19. ledna 1942 jmenován v protektorátní Krejčího vládě ministrem vnitra. Od 12. března téhož roku byl zároveň náměstkem ministerského předsedy. Nakonec se 19. ledna 1945 stal krátce do 5. května 1945 i předsedou vlády. Zároveň s funkcí protektorátního premiéra vykonával stále i funkci ministra vnitra. Jako jeden z mála (bylo uděleno cca. 30ks) obdržel vysoké protektorátní vyznamenání – Svatováclavskou orlici III. stupně se zlatým věncem. Byl také členem delegace, kterou koncem dubna 1945 vyslal K. H. Frank na Západ s nabídkou separátního míru a společného boje proti SSSR. Dne 31. července 1946 byl Národním soudem odsouzen za kolaboraci s nacisty. Dne 12. května 1947 byl těžce nemocen podmínečně propuštěn a dožil v ústraní. A Peroutkova vnučka Tereza Kaslová žalující stát za výrok prezidenta je vnučka Bienerta, kolaboranta a zrádce. O tom ale nemluví. PROČ?"

sovca ( 9. října 2016 11:06 )

A nebo Top 09

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání