Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Pátrání po Kristýnce (8) skončilo: Holčička se rozhodla, že nechce spát doma

Pátrání po Kristýnce (8) skončilo: Dívka byla nalezena v pořádku.
Pátrání po Kristýnce (8) skončilo: Dívka byla nalezena v pořádku.  (Autor: Policie ČR)
Autor: ljš, zb - 
8. října 2016
09:43

Policie odvolala pátrání po osmileté Kristýnce z Plzně, které vyhlásila v pátek. Policisté důvody k ukončení pátrání neuvedli. Dívka měla v pátek kolem šesté hodiny večer odejít z domova. 

Policie informovala o odvolání pátrání v sobotu kolem druhé hodiny ranní. Poděkovala při tom všem, kteří při pátrání pomohli. „Dívka byla nalezena v pořádku,“ řekla Blesku plzeňská policejní mluvčí Hana Kroftová. Podle informací Blesku byla dívka nalezena u kamarádky, u které chtěla přespat.

Dívka byla po odchodu z domova ještě krátce před páteční sedmou hodinou večer s největší pravděpodobností viděna v doprovodu další dívky na křižovatce ulic Klatovská a K Valše.

OlliB ( 8. října 2016 11:16 )

 Že osmileté dítě dostane bláznivý nápad, to chápu. Co ale nechápu je nezodpovědnost rodičů kamarádky...měli se přesvědčit o tom, že dívčini rodiče o tom vědí a souhlasí s tím, aby u nich spala.

LadyAnn ( 8. října 2016 06:48 )

Rodiče nechají odejít osmileté dítě z domova, aniž vědí, kam jde? Většinou jdou děti ke kamarádům, kde se zdrží. Kamarády svých dětí normální rodič zná a ví i kde bydlí. V normální rodině děti oznamují rodičům, kam jdou, kdy se vrátí a s kým jdou. V 18hod. je neobvyklé, aby tak malé dítě odešlo samo. Divná rodina.

egyptanka ( 8. října 2016 01:31 )

Rodiče pustí dítě v 18.hodin ven? Nebo byli kde?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání