Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Zemřel otec podezřelý z vraždy Leoška (†4): Zpověď zdrcené rodiny

Autor: dce, sč - 
7. října 2016
16:04

Nikdo nemůže pochopit, co se v malé obci na Zlínsku stalo. Filip (†31) tu měl zabít vlastního syna (†4), poté se pokusil o sebevraždu, lékaři ho zachránili, on ale boj o život vzdal po pár dnech v nemocnici. Blízký rodiny, kterou tragédie zasáhla, vyjádřil svůj smutek a zoufalství nad celou věcí.

Tragédie zasáhla malou obec jen kousek od Zlína. Jednatřicetiletý otec Filip sem odvezl čtyřletého Leoška a své bývalé družce Heleně napsal SMSku, že dítěti ublíží. Pak vzal do ruky nůž a chlapce ubodal. Alespoň tak celou věc popisují místní. Helena nepřijela k chatě, kde se celá tragédie odehrála, včas.

Dítěti už nemohli pomoci ani záchranáři. Filipa, který si rovněž ublížil, se podařilo udržet při životě, ve čtvrtek ale v ostravské nemocnici zemřel. Podle místních to byl pohodový kluk, nikdy s ním nebyly problémy. On sám ale v poslední době řešil partnerské spory i osobní prohry.

„Velice špatně se mi o tom mluví, vůbec to nechápu,“ řekl Blesku člověk blízký rodině. „Býval jako dítě bezproblémový, nyní hodně uzavřený. Nemohu vůbec pochopit, jak to mohl udělat tomu malému chlapečkovi, který vůbec za nic nemohl. Člověk, i když padne na dno, tak se to přece dá řešit úplně jinak, ale on nyní především zničil život družce,“ dodal zdroj, který si nepřál být jmenován.

Smutnou událost nadále vyšetřuje policie, která ovšem vzhledem k informačnímu embargu neposkytuje žádné informace.

boball ( 8. října 2016 10:41 )

Zabije si vlastní krev,místo aby si našel jinou babu,jedním slovem idiot

wanaxa ( 7. října 2016 19:40 )

Jo souhlas, vždycky jsou to ti hodní a uzavření do kterých by to nikdo z okolí neřekl. Ale nejhorší je, že se to děje každý den, pořád něco. Jeden si bez toho nepřečte zprávy. A to se tady lidi bojí pár uprchlíků. A co dělají naši lidi? Děs. Ubodají kluka ve škole,vystřílí hospodu, zavraždí vlastní dítě. Nechápu

majojo ( 7. října 2016 19:23 )

 To jsou fakt nové informace zlatem k nezaplacení.

hejpockej ( 7. října 2016 17:17 )

Moc se s tim nadela, proto kdejakej magor si vybije svy mindraky na bezbrannym diteti, ktery nema moznost se branit. Vyhodi ho z okna, zapomene v aute, uboda, umlati, atd. Soudni tresty jsou smesny nebo zadny, nakonec magora spolecnost jeste lituje nebo chudaka chapou. Dneska se to vsechno moooc resi a ospravedlnuje, a to je problem.

maq7 ( 7. října 2016 17:14 )

S.V.I.N.Ě

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání