Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Martin před 17 lety zmizel beze stopy: Policie si myslí, že ho zavraždili!

Martin Joyce zmizel před 17 lety. Patrně ho zavraždili.
Martin Joyce zmizel před 17 lety. Patrně ho zavraždili.  (Autor: Reprofoto Youtube, Twitter, Facebook, archiv)
Autor: lm - 
8. října 2016
11:53

Před 17 lety zmizel beze stopy! Devětadvacetiletý Martin se v roce 1999 zastavil u příbuzných v Manchesteru a od té doby ho nikdo neviděl. Příbuzní se ani po tak dlouhé době nevzdávají naděje, ale policisté získali nyní nové poznatky a muž byl podle nich patrně zavražděn.

Martin Joyce by letos oslavil 45. narozeniny. Muž původem z anglického Manchesteru se ale v roce 1999 ztratil. V osudný den odvezl svou sestru a bratra k příbuzným a odjel. Domů za svým tehdy sedmiletým synem už ale nikdy nedorazil. Ani po 17 letech v jeho případě není jasno.

Rodina Brita nepřestává doufat, že Martin se najde živý a zdravý. Muž se prý rok před zmizením pokusil o sebevraždu, ale jeho deprese se od té doby lepšily. Policie zprvu myslela, že utekl do Irska či Skotska, ale rodina to vyvracela. V roce 2006 se přihlásil svědek, který tvrdil, že ho zahlédl. Tato informace ale nebyla potvrzena.

Po dlouhých 17 letech jsou policisté konečně na stopě. Pro rodinu to ale bohužel není dobrá zpráva. „Zmizení Martina Joyce šetříme jako vraždu,“ cituje britský list Daily Mail vrchního inspektora Marta Kennyho. Policisté prý před čtyřmi týdny dostali informaci, že muž je mrtvý.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání