Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Opilá vjela na kruháči do protisměru, nabourala, útočila na policisty a nakonec zdemolovala služebnu

Opilá vjela na kruháči do protisměru, nabourala, útočila na policisty a nakonec zdemolovala služebnu (ilustrační foto).
Opilá vjela na kruháči do protisměru, nabourala, útočila na policisty a nakonec zdemolovala služebnu (ilustrační foto).  (Autor: EPA)
Autor: dce - 
7. října 2016
10:21

Pořádně napilno měli policisté poblíž Šestajovic. Řidička si tu totiž pořádně zavařila opileckou jízdou, která skončila agresivními výpady proti policistům a demolováním služebny. Teď jí hrozí pořádný trest.

K zamotanému případu došlo již 28. září krátce po půlnoci. Policisté obdrželi oznámení o dopravní nehodě mezi Šestajovicemi a Zelenčí. Policisté po příjezdu na místo zjistili, že šestačtyřicetiletá řidička vezoucí ve svém vozidle Opel čtyři psy menšího vzrůstu vjela na kruhovém objezdu do protisměru, kde se střetla s šestadvacetiletým řidičem ve vozidle Škoda,“ uvedla policejní mluvčí Eva Kropáčová.

Policisté ženu podrobili dechové zkoušce, která byla pozitivní s výsledkem bezmála dvě promile. Z toho důvodu byla žena zadržena a převezena na služebnu v Úvalech.

Bezprostředně po nástupu do policejního vozidla se začala chovat velmi agresivně, dokonce si lehla na zadní sedačky a opakovaně kopala do boční skleněné výplně okna. Jelikož se stále agresivita ženy stupňovala, policisté použili donucovací prostředky, aby zabránili v dalším poškozování vozidla,“ informovala mluvčí.

Po příjezdu na služebnu se však zadržená opět začala chovat agresivně, kopala do nábytku, a dokonce poškodila dveře jedné z kanceláří,“ dodala Kropáčová.

Ženě za řízení pod vlivem hrozí až dva roky ve vězení. Za poškození vybavení služebny jí hrozí pokuta.

kiwi65 ( 7. října 2016 11:00 )

 No to je humbuku.De.b.ily co jezdí v protisměru na kruháči potkávám tak dvakrát týdně.Švestky mají služebnu vedla a vůbec je to nedráždí.Jó to když člověk zaparkuje o deset centimetrů vedle to je jiná jízda.To už se odtahujou auta....

jura1 ( 7. října 2016 10:51 )

Kdyby dostala přes zadek pořádnou gumolečbu do modra, byla by jako ovečka.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání