Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Policista Marek den před svatbou ubodal snoubenku: Lásku jen předstíral, tvrdí psycholožka

Autor: lm - 
9. října 2016
20:41

Ona ho bezmezně milovala, on lásku jen předstíral! Podle psycholožky byl policista Marek (27), který den před svatbou ubodal svou snoubenku Alexandru (†27), ve vztahu nespokojený.

Den před svatbou ubodal svou snoubenku, zapálil její tělo a zakopal ho. Nikdo nedokáže pochopit, proč policista Marek takto brutálně zavraždil Alexandru (†27), se kterou tvořili pár dlouhých 10 let. Svatba měla být minulou sobotu a čerstvě vystudovaná právnička se na veselku moc těšila. Podle renomované psycholožky, kterou oslovil server Pluska.sk, byl Marek ale ve vztahu nespokojený a lásku jen předstíral!

Alexandra na sociálních sítích svému milému posílala vyznání lásky a profil zaplavovala společnými fotografiemi. "Alexandra na většině fotografií svého milého objímá možná až příliš majetnicky - oběma rukama. To může znamenat, že ho chtěla pouze pro sebe. Mladík při ní stojí s rukou v kapse s pohledem upřeným před sebe. Není vůči ní otevřený. Je jasné, že ho něco trápí, ale on to před ní skrývá. Noha směřuje od ní. Jako kdyby tím naznačoval, kterým směrem by se nejraději vydal. Naopak noha dívky je obrácená k Markovi," popsala jeden ze snímků odbornice.

Alexandra a Marek spolu byli zhruba 10 let. Alexandra a Marek spolu byli zhruba 10 let. | Facebook

Ani další fotografie páru, která zdánlivě působí romanticky, u psycholožky neuspěla. "Zatímco slečna se k partnerovi naklání, on sedí pevně na svém místě. Nepřitáhne si ji k sobě, ale sedí se sepjatýma rukama. Toto gesto používáme tehdy, když se velmi ovládáme, že musíme udělat něco, co je nám proti srsti. Jeho noha opět směřuje od dívky," vysvětlila psycholožka.

Alexandra a Marek spolu byli zhruba 10 let. Alexandra a Marek spolu byli zhruba 10 let. | Facebook

Podle psycholožky vztah snoubenců nebyl tak idylický, jak ho navenek prezentovali. Pár se na snímcích k sobě netulí, nehledí si do očí a nesměje se. "Mladík měl svá tajemství, která však nesouvisí s jeho aktuální přítelkyní. Ona však nechtěla dopustit konec vztahu. Brala by to jako svou prohru," uvedla odbornice.

O tom, že si Marek svatbu patrně na poslední chvíli rozmyslel, hovořil i jeho bývalý kolega a dobrý kamarád. „Marek chtěl vycouvat z blížícího se manželského chomoutu. Dokonce mi zmínil, že má pocit, jako kdyby mezi ním a snoubenkou vyprchala láska. Neměl však srdce říct jí celou pravdu, protože se sňatku nemohla dočkat,“ prozradil.

Video  Policista Marek brutálně zavraždil svou snoubenku.  - TV JOJ
Video se připravuje ...

zednik ( 10. října 2016 11:18 )

Že to je magor, o tom žádná. Ale že se z polohy nohy dá číst jak z logru, to je dost zarážející. Psycholožka asi neví jak pohodlně na lavičce sedávají chlapi a stát před objektivem s nepřirozeně nakroucenýma nohama, aby to vyhovolalo záběru , to snad je možné jen v nekonečných seriálech.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání