Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Otec, který měl na Zlínsku zabít vlastního synka (†4), zemřel v nemocnici

Autor: dce, sč - 
7. října 2016
08:01

Tragédie na Zlínsku má dohru. Filip (†31), který měl na chatě na Zlínsku ubodat vlastního synka Leoše (†4), zemřel. Muž se po odporném činu pokusil o sebevraždu, lékařům se ho však podařilo udržet při životě a transportovat do nemocnice. Boj o život však prohrál ve čtvrtek.

K otřesné události došlo v úterý v podvečer v malé obci poblíž Zlína. Filip zde měl strávit čas se svým synkem Leošem – na chatě, kterou rekonstruoval. Vše ale dopadlo úplně jinak. Své bývalé přítelkyni Heleně poslal výhružnou zprávu, že Leoškovi ublíží.

Než stihla Helena přijet, bylo už pozdě. Synka našla ubodaného. Filip se pokusil ukončit i svůj život, přivolaní lékaři ho ale dokázali zachránit a on byl letecky transportován do ostravské nemocnice, kde bojoval o život. Podle našich informací zemřel ve čtvrtek v odpoledních hodinách, to Blesku potvrdil i mluvčí nemocnice Tomáš Oborný.

Policie uvalila na celý případ informační embargo, a tak se můžeme jen dohadovat, co se v chatce stalo. Podle všeho ale bylo po celé chatě spoustu krve, je tedy pravděpodobné, že si Filip podřezal žíly.

Co stálo za tak zoufalým činem, není jisté, ale Filip měl v poslední době nešťastné období. Prodělal vážnou nehodu na motorce a měl stále zdravotní potíže. Nedávno mu byly odebrány příspěvky na mobilitu. Mezi bývalými partnery byly navíc spory, chlapce měli ve střídavé péči. Sousedé o něm ovšem hovoří jako o pohodovém člověku – dostihly ho snad psychické problémy?

freecooIin_zika ( 7. října 2016 13:47 )

Tak ty máš dost. Ty bys měl taky už přestat chlastat.

sairait ( 7. října 2016 13:04 )

ty ten alkáč asi chlastáš furt, píšeš totiž jako dement, anebo tě máma vypr.dla už poškozenýho, debile

balcarova3 ( 7. října 2016 12:26 )

doufám že se smaží v pekle!!

ejvm1712 ( 7. října 2016 11:56 )

Ty mladý kluci taky hov*o vydržej

yourhero ( 7. října 2016 10:59 )

Pratele, Dobre si prohlednete vsechny ty zlinske Vrahy, defraudanty, podvodniky a obchodniky s pancovanym alkoholem - Vsechny je spojuje jedine, jsou to sympatizanti a volici Opilce z Hradu, jisteho Milise zemana a jeho ruske kliky!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zobrazit celou diskusi
EUR 25,22 25,34
USD 23,52 23,7
GBP 29,31 29,51
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání
Další články
Články odjinud