Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Šikana skončila tragédií: Kamarádi podpálili desetiletého chlapce!

Autor: lm - 
6. října 2016
14:17

Hrozivou dohru měla šikana mezi školáky v texaském Kerrville. Chlapec tu polil benzinem a zapálil svého postiženého kamaráda. Desetiletý Kayden Culp bojuje v nemocnici o život.

Kayden Culp (10) z texaského městečka Kerrville si v neděli hrál se dvěma chlapci na hřišti, když přišel třetí a zničehonic ho polil benzinem a škrtl. Chlapeček utrpěl popáleniny na 20 procentech těla a lékaři ho museli uvést do umělého spánku. Od horších následků ho zachránila kolemjdoucí žena, která mu přispěchala na pomoc. Kayden momentálně bojuje v nemocnici o život.

„Můj syn je jiný než ostatní. Byl hlučný a rád se bavil. Tyhle kluky považoval za své přátele, ale oni si z něj dělali srandu, dobírali si ho a dráždili ho,“ popsala zoufalá maminka Tristyn Hatchett (29) listu Houston Chronicles. Celá rodina, včetně Kaydenových tří sourozenců, se teď střídá u chlapcova lůžka. A jelikož rodiče nemohou chodit do práce, rodina pro ně založila internetovou sbírku.

Případem se momentálně zabývá policie, která zjišťuje, jestli šlo o nehodu, nebo záměr. „Nevidím žádný důvod, proč by je neměli uvěznit. Ti kluci, co tam byli, chodí po škole a vypráví, že to nebyla nehoda, ale že to udělali schválně,“ uvedla maminka popáleného chlapce.

Ford Henry ( 6. října 2016 19:14 )

Opravdu? Něco podobného se stalo na konci 80 let v Napajedlích. Ten to myslím nepřežil.

alzbeta59 ( 6. října 2016 19:07 )

prima kamaradi

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání