Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Ženu z Prostějova našli v kaluži krve: Bodla se jedenáctkrát sama?

Ženu z Prostějova našli v kaluži krve: Pobodala se sama? (ilustrační foto)
Ženu z Prostějova našli v kaluži krve: Pobodala se sama? (ilustrační foto)  (Autor: Jitka Pecharová)
Autor: rys, dce - 
3. října 2016
13:45

Už čtrnáct dní vyšetřují prostějovští kriminalisté případ záhadného pobodání ženy (56) z Plumlova. Záchranáři ji tehdy našli v tratolišti krve, na těle měla 11 bodných ran. A podle všeho to vypadá, že si je žena způsobila sama.

V neděli 18. září ráno byli lékaři záchranné služby přivoláni do domku v Plumlově. Vrtulníkem pak na oddělení urgentního příjmu olomoucké fakultní nemocnice transportovali ženu s jedenácti bodnými ranami na přední části těla.

„Mohu potvrdit, že žena utrpěla bodné rány v oblasti břicha a hrudníku. Šlo o vážná poranění, ale naštěstí nebyly zasaženy životně důležité orgány. Byla již operována, v současné době je při vědomí a její stav je stabilizovaný,“ sdělil ke stavu ženy mluvčí olomoucké nemocnice Egon Havrlant.

Policisté ani po čtrnácti dnech nemají v případu zcela jasno, co se osudného nedělního rána v domku plumlovské ženy stalo. „Stále prověřujeme a vyhodnocujeme všechny okolnosti. Případ vyšetřujeme jako podezření z trestného činu ublížení na zdraví,“ sdělil policejní mluvčí František Kořínek.

Podle zdroje blízkého vyšetřování je však nejpravděpodobnější vyšetřovací verzí, že paní si svá zranění způsobila sama. S tím korespondují názory lidí ze sousedství. „V poslední době trpěla psychickými problémy. Docela bych tomu i věřila, že si mohla zranění způsobit sama,“ řekla žena, bydlící nedaleko domu pobodané ženy.

zednik ( 4. října 2016 11:33 )

Určitě se pobodala sama. Jen ta kaluž krve je mě divná. Anetta, ta s 13ti ranama z toho se třemi do srce a jednou do plic po sobě ještě stihla vytřít podlahu. Ale vlasy si neumyla, ty od krve prý fakt byly.

ivoadler ( 3. října 2016 15:08 )

Pořád lepší, než kdy se sama zardousila ve spánku.

JETHRO ( 3. října 2016 14:47 )

Jó Hanáci,ti mají výdrž! Loni se jeden dvakrát střelil do hlavy,potom skočil z viaduktu na koleje,přejel ho vlak,ale mu to nestačilo tak skočil do přehrady a konečně se utopil. No, psali to v Blesku,tak to musí být pravda....nééé ?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání