Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Jankulovski na pohřbu baníkovce Čecha (+19): Navždy bude patřit do rodiny!

Autor: K. Janeček, T. Pokorný - 
1. října 2016
16:52

Ta zpráva zkraje týdne zdrtila stovky lidí. V pouhých 19 letech zemřel bývalý fotbalista ostravského Baníku Daniel Čech. Včera se s ním naposledy rozloučil i internacionál Marek Jankulovski (39).

Na pohřeb dorazil s manželkou Janou (43) i s oběma dcerami Kristýnou (11) a Karolínou (18), která s Danem chodila. „Dan byl, je a pořád bude součástí naší rodiny. Je to hrozná tragédie a obrovská škoda super kluka,“ pověděl Blesku tichým hlasem Jankulovski. Z Daniela rostl nadějný muzikant a zpěvák. Pod svým uměleckým jménem Dias mimo jiné složil motivační skladbu Za Baník, pro Baník. Minulou neděli mu ale při koupání ve vaně z ničeho nic praskla hlavní mozková tepna.

„I kdyby u něho byli hned lékaři, nedokázali by mu pomoct. Možná to měl vrozené,“ řekl Blesku rodinný známý. „Pořád jsme z toho v šoku. Ten smutek vevnitř je nepopsatelný,“ přiznal Jankulovski, který za Baník odkopal sedm ligových sezon a nyní je v dozorčí radě klubu.

Největší bolest prožívá jeho starší dcera. „Neznám člověka, co by Dana neměl rád. Byl to sluníčko, všem rozdával jenom radost, pohodu, lásku. Nechal nám tady toho tolik. Nikdy na něj nezapomeneme,“ špitla před obřadní síní krásná Karolína.

Video  Pohřeb fotbalisty ostravského Baníku Daniela Čecha (†19)  - Karel Janeček
Video se připravuje ...

durman16 ( 1. října 2016 22:16 )

Jo to je úplný magor. Škoda kluka. Upřímnou soustrast rodičům, rodině a taky Karolínce.

krtekzhor ( 1. října 2016 17:18 )

bum-bec-bum je bl-bec-bum

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání