Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Řidička (18) převrátila na Domažlicku auto na střechu: Vezla čtyřletou holčičku

Autor: ljš - 
30. září 2016
14:06

Měla čerstvě řidičák a zřejmě přecenila své schopnosti. Osmnáctiletá řidička dostala na silnici na Domažlicku smyk a své auto, ve kterém vezla čtyřletou holčičku, převrátila na střechu. Hrozivě vypadající nehodu naštěstí obě přežily.

K nehodě došlo ve středu ve 12:45 hodin na silnici mezi obcemi Kout na Šumavě a Mrákov. „Osmnáctiletá řidička osobního vozidla tovární značky Renault Clio nepřizpůsobila rychlost jízdy a na přímém úseku silnice vjela za pravou krajnici. Dostala s vozidlem smyk, přejela do protisměru a poté vpravo mimo vozovku, kde havarovala,“ popsala nehodu policejní mluvčí Dagmar Brožová.

Při dopravní nehodě byla zraněna řidička a čtyřletá holčička, kterou v autě vezla. Obě byly převezeny na ošetření do nemocnice v Domažlicích.

„Požití alkoholických nápojů před jízdou u řidičky dopravní policisté vyloučili dechovou zkouškou. Škoda na vozidle byla vyčíslena na 40 tisíc korun,“ dodala mluvčí s tím, že se nehoda dál šetří.

kecal ( 1. října 2016 17:25 )

DÍK.

kecal ( 1. října 2016 10:25 )

TO JE ALE KRAVIČKA DOUFÁM ŽE SI TO BUDE PAMATOVAT DO KONCE SVÉHO PODĚLANÉHO ŽIVOTA.TO JÍ TEDA ZE SRDCE PŘEJI.

radelin ( 30. září 2016 16:48 )

petrmetr:181á por..--evoluční č...-B--ka mela z.-kapat A teď bych prosil přeložit do češtiny.Ale jestli je to co si myslím pak jsi nehorázný blb.Nebo jsi snad nikdy neudělal chybu ? Teď mě napadá, asi jsi ještě nedospělé dítko, které ještě neví o čem je řeč. Zajdi si za tatínkem on ti to vysvětlí.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání