Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Erika (18) ubodala svého přítele (†23): Pohádali se a on ji začal mlátit

Autor: lm - 
27. září 2016
23:02

Tragickou dohru měla hádka mladého páru v Horní Oravě. Osmnáctiletá Erika podle policie v pátek večer bodla svého 23letého partnera nožem do hrudníku. Zasáhla ho tak nešťastně, že mladý muž na místě zemřel.

Mladý pár podle sousedů navenek působil normálně a zamilovaně, za zavřenými dveřmi se ale často hádali a dívka plakala. Páteční hádka pak vyústila v tragédii. Osmnáctiletá dívka na svého partnera Ivana (†23) vzala nůž a zasadila mu jedinou ránu do hrudníku. Bohužel tak nešťastně, že mu přivolaní záchranáři už nedokázali pomoci. Erika byla po činu zadržena a v pondělí stanula před Okresním soudem v Žilině. Tmavovláska po celou dobu u soudu usedavě plakala.

Dívka na svou obranu uvedla, že ji Ivan doma napadl a mlátil ji v posteli. Bití mají dokládat četné modřiny na rameni. Erika se prý následně z posledních sil zvedla, když byl partner v koupelně a na svou obranu popadla nůž. 

„Údajně mělo dojít z její strany k sebeobraně, poškozený ji měl napadat, přičemž tyto útoky měly trvat již delší dobu. K útokům docházelo, když byl 23letý partner obviněné ženy pod vlivem alkoholu,“ řekl obhájce obviněné Martin Chlapík.

Vyšetřovatel dívku obvinil z vraždy, za což jí v případě prokázání vinny hrozí až 25 let za mřížemi.

Video  Osmnáctiletá Erika zabila svého 23letého přítele  - TV JOJ
Video se připravuje ...

zlobit ( 28. září 2016 09:21 )

Berlin71 : ach ta čeština, tolik gramatických chyb. Hlavně, že komentujete velikost...... Vy ho znáte, že víte proč byl takový ? Jinak souhlas s tím, že to holka vyřešila blbě, ale spravedlivě.

berlin71 ( 28. září 2016 08:25 )

balika:Kdo nema v hlave myslenky srovnane jsi zrejme ty a ne ja. Zde se nejedna o to zda tyranou (divkou ,zenou ) je Erzika romka , nebo Alenka ceska . Zde jde o nasili pachane na zenach. Neznas danou situaci te divky ani nevis jestli se mohla vratit treba k rodicum atd . Nesud nikoho a hlavne ne obeti nasili nikdy nevis kdy se muzes stat sama obeti nekoho koho ty budes milovat a pred kym se budes muset mit na pozoru .

berlin71 ( 28. září 2016 07:51 )

europa:Presne tak zadna vrazda ale sebeobrana .Nechapu kde si muzi berou pravo na to triznit, napadat, zneuzivat zeny ?? Jsou podle mne zakomplexovani z toho ze maji mali P.E.N.I.S a ze pritelkine, zena ho jen toleruje nebo s nim zije z litosti neb jakmile bi se s nim rozesla tak kazda dalsi zena ktera bi se z jeho muzskou chloubou obeznamila bi mu utekla hned po prvnim rande.Nejhorsi chlapi jsou pak ti ketri jsou posedli svim telem a kazdou volnou chvilku stravi sportem nebo pred zrcadlem .Za touto manii stoji take mindrak z nazvem Pe.NI:S. Podle meho nazoru se kazdy stastny vstah zaklada na tom ze vse je mozne nic nejni ale povynosti . Vse se musi mezi lidma odvyjet na zaklade totalniho svobodneho mysleni a citeni .

europa ( 28. září 2016 05:30 )

Jaká vražda? Zabití v sebeobraně. Ten blbec asi nevěděl, že ženy se nemají bít. Dobře mu tak!!!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání