Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Pro uprchlého vězně si přišla zásahovka: Lubomír (24) jim utekl jen v trenýrkách

Autor: lm - 
26. září 2016
22:38

Nebezpečný recidivista už téměř čtyři měsíce uniká policii. Lubomír Behan (24) 2. června utekl ze slovenské věznice Leopoldov. Po udání kamaráda si pro něj zásahovka přišla do slovenského Ostrova. Jenže uprchlému vězni se podařilo po zuby ozbrojeným zakuklencům opět utéct. A to navíc jen v trenýrkách!

Laik se diví, odborník žasne. Slovenská policie už měla na dosah nebezpečného vězně Lubomíra Behana (24), který před čtyřmi měsíci utekl z věznice Leopoldov. Místo úkrytu jim prozradil jeho kamarád, který vzápětí pro jistotu odjel do Irska. Na zásah se policisté připravovali od pátečního večera, v sobotu ráno se ale stalo něco neuvěřitelného.

Po zuby ozbrojení zakuklenci zastihli recidivistu v trenýrkách v sobotu okolo půl sedmé ráno. Kriminálník se ale nezalekl a ihned začal utíkat přes zahrady. Policisté do zahrad poslali psovody se psy, kontrolovali projíždějící auta, nad obcí létal vrtulník s termovizí. Nevynechali ani kanály a porost u obce. Behanovi se ale opět podařilo utéct.

„Pátrání po Behanovi nadále trvá. Policie kontroluje přístupové cesty v obci a okolí,“ potvrdila deníku Plus JEDEN DEŇ policejní mluvčí. Nad dalším útěkem nechápavě kroutí hlavou nejen veřejnost, ale i odborníci. „Pokud je to opravdu tak, že jim ho někdo takto naservíroval na talíři a on utekl, tak na to už opravdu není co říct,“ řekl slovenskému deníku bezpečnostní analytik Juraj Zábojník.

Video  Z věznice Leopoldov utekl nebezpečný vězeň  - TV JOJ
Video se připravuje ...

ellenic ( 27. září 2016 07:34 )

Jmenuje se Behan, tak behá a behá, a teraz aj uBehol . Hlavně, že nezapomněli zmínit "kamaráda". Ten aby se měl stále na pozoru, aby ho ten magor nepřizabil za to, že prozradil, kde se skrývá. Opravdu cenné informace pro lumpa , kterému ta nedobrota kouká z očí.

odol ( 27. září 2016 04:51 )

No ale keď ho chytia-a oni ho chytia,lebo to je len ľudský ,,póvl,, tak mu ritka bude robiť päť-päť!!Liečba sa začína bubnami ,,Karla Vlacha,,...len si robí zle,sebe,štátu,rodine.Načo?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání