Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Táta na Kolínsku přejel při couvání syna (†1,5): Dítě se teprve učilo chodit

Autor: Michaela Kalkusová - 
26. září 2016
05:07

Mladá rodina z Ratenic na Kolínsku se chystala prožít společně neděli, ale ještě než den pořádně začal, došlo ke strašlivé tragédii. Tatínek (33) při couvání přejel maličkého syna (†1,5). Dítě se přitom teprve učilo chodit a dělalo první krůčky.

Stačily pouhé dvě vteřiny a život mladého páru již nebude jako dřív. Už nikdy maminka a táta nezažijí pocity radosti a štěstí ze smíchu, prvních slůvek svého syna...

„V ranních hodinách měl otec při couvání srazit malé dítě. To utrpělo vážná zranění. Na místo byl povolán i záchranářský vrtulník, ale dítě se nepodařilo oživit a na místě nehody zraněním podlehlo,“ řekla Blesku policejní mluvčí Michaela Richterová a odmítla poskytnout jakékoli bližší informace.

Místní lidé vypověděli, že šlo o chlapečka a rodiče se o něj dobře starali. „Byl hodně malý, stále ho vozili v kočárku. Zřejmě začínal chodit a ten táta si neuvědomil, kam až může doběhnout. Malé děti dokážou velmi rychle lézt i běhat. Je to hrozná tragédie,“ řekla žena, která bydlí vedle areálu, kde k neštěstí došlo. Nehoda se odehrála na pozemku místního cvičiště pro psy, všechny naplánované akce v areálu byly zrušené.

dzambulka007 ( 27. září 2016 10:51 )

Ta sousedka by se měla rozmyslet, jestli se malý teprve učil chodit, nebo běhal jak blesk. No hlavně že ho vzali na cvičák, tam nechali lozit a nestarali se. Nezodpovědnost některých lidí je neskutečná.

kdoasi ( 26. září 2016 15:04 )

Byl jsi u toho?

janinax ( 26. září 2016 09:47 )

V poslední době už těch úmrtí malých dětí je nějak moc

kdoasi ( 26. září 2016 08:59 )

Nesuď, když neznáš podrobnosti. A hlavně nejspíš vůbec nemáš děti...tak se laskavě nevyjadřuj.

kdoasi ( 26. září 2016 08:57 )

Hlavně že u kikošů a migrantů je okamžitě bloknutá

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání