Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Otec přejel na Kolínsku vlastního syna (†1,5): Srazil ho při couvání!

Autor: shp, mka - 
25. září 2016
12:28

Během několika okamžiků se mu zhroutil celý svět. Otec (33) z Ratenic na Kolínsku srazil vlastní dítě (†1,5). Syn při nehodě, která se stala během couvání, utrpěl vážná zranění. Těm bohužel na místě podlehl.

K děsivé nehodě došlo v neděli hned ráno. „V Ratenicích v ranních hodinách měl otec při couvání srazit malé dítě,“ řekla mluvčí středočeské policie Michaela Richterová Blesk.cz. Otec syna prostě přehlídl.

Nehoda se stala v areálu cvičiště psů, který patří chlapcově rodině. Dítě utrpělo na místě vážná zranění. Zachránit se ho už nepodařilo. „Na místo dorazila ambulance a přiletěl i vrtulník zdravotníků, dítěti však nebylo již pomoci. Bližší informace nebudeme poskytovat,“ dodala mluvčí.

Otec je po nehodě ve špatném psychickém stavu. Přišel o dítě a vzhledem k charakteru nehody si jeho smrt dává za vinu. Případem se i nadále zabývá policie.

odol ( 25. září 2016 23:15 )

moiaza ( 25. září 2016 20:33 )

Chtěl jsem zde napsat několik sprostých slov a urážek. Chtěl jsem zde vyhrát soutěž o největšího hlupáka, křupana a burana. Bohužel, nic takového nenapíši. Nevyhrál bych. Konkurence je zde příliš silná.

freecooIin_zika ( 25. září 2016 17:43 )

Tak bývá nebo nebývá?

skaara ( 25. září 2016 16:53 )

Ano, je to tragédie, když rodič zabije vlastní dítě byť neúmyslně. Jediné co nechápu je, proč někdo manipuluje s autem aniž by se napřed ujistil, že je to na 100% bezpečné a neprošel si několikrát okolí. A pokud má malé děti, měli by je napřed zajistit (třeba strčit do ohrádky nebo dát na hlídání někomu jinému) a až pak sednout za volant. Bohužel téměř denně vidím maličké dědit lítat po parkovišti i jinde A argumety, že malé děti nelze uhlídat neberu - když se chce jde všechno.

dzambulka007 ( 25. září 2016 16:18 )

Už jste někdy viděl, jak velké je dítě v tomto věku, které si i rádo pohybuje po čtyřech? To dítě měl někdo hlídat.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání