Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Zdrcená sestra brutálně zavražděného Zdeňka (†31): Byl to ten nejúžasnější brácha

Autor: shp - 
24. září 2016
20:09

Prožívá ty nejhorší chvíle svého života. Zemřel jí bratr, který pro ni byl jako dvojče. Oba se moc milovali a byli si blízcí. Adéla je ze smrti Zdeňka M. (†31) zdrcená. Čecha žijícího v Londýně brutálně ubil k smrti gang mladíků. Důvodem byla banální hádka v restauraci.

Byl to ten nejúžasnější brácha na světě. My jsme byli jako dvojčata. Všichni nám záviděli vždycky, včetně naší mámy, jaký máme vztah. Já jsem byla on a on byl já. Měli jsme k sobě strašně blízko,“ řekla zarmoucená Adéla TV Prima.

Po Zdeňkovi smutní i jeho slovenský kamarád a spolubydlící z Londýna Roman Blažkovič. „On byl úžasný, pomáhal každému, neměl s nikým konflikt, byl to velmi velmi dobrý kamarád,“ prohlásil o Čechovi, který po napadení zemřel na krvácení do mozku.

Podle spolubydlícího Čecha, není čtvrť, ve které bydlí, bezpečná. „V poslední době se to tu vyhrocuje, že se tu lidi mezi sebou bijí, jsou to gangy, (…) když se tam náhodou zaplete člověk, už se to párkrát stalo, že zabili nevinného člověka,“ řekl Blažkovič.

Nastínil taky, kdo stojí za Zdeňkovou brutální smrtí. „To jsou teenageři, děti ulice, oni prodávají drogy, každého zastavují na ulici, a člověk, když jim něco řekne: Nechci od tebe nic, dej mi pokoj – tak oni se hned hádají a pouštějí do bitek,“ vysvětlil.

Tři ze čtyř podezřelých mladíků, kteří Zdeňka po hádce dohnali na ulici a ubili řetězem od kola, byli již zatčeni. „Po zatčení byl každý umístěn do jiné služebny ve východním Londýně, tam zatím zůstávají,“ prohlásil mluvčí Scotland Yardu. Tělo Zdeňka bude vydáno rodině koronerem až za 28 dní kvůli probíhajícímu vyšetřování. Kamarádi mezitím založili sbírku, aby mohl být pohřben v Česku. Naleznete ji zde.

ejvm1712 ( 25. září 2016 11:52 )

To samé se děje i v České republice

ivoadler ( 25. září 2016 11:27 )

Anglická lůza vždycky hodně chlastala. Vždyť volné soboty vznikly jen kvůli tomu, že když angličtí proletáři v pátek dostali výplatu (bralo se každý týden), vožrali se tak, že v sobotu nebyli schopný práce.

sabina.rasovska ( 25. září 2016 00:04 )

 Já nevím, mne zas nepřipadá podle toho co píšou i jinde ze by to tam bylo nějak extra na denním pořádku, kvůli par slovům hned ubit, to by to tam bylo jinak každou chvíli kdyby zabíjeli takhle kvůli banalitam. Tím se jich samozřejmě nezastavam!! Ať to bylo jak chce tak nemají právo mu brát život, to je jasny!!! Ale moc se mi nezdá ze to bylo jen takhle, nebo měl zrovna smůlu nebo nevím

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání