Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Kamarádka Anety, která se ubodala: Máma nedá pokoj dceři ani po smrti!

Autor: haj - 
23. září 2016
16:31

Od záhadné smrti Anety R. (†23) uběhly již dva roky a policie případ již dvakrát uzavřela jako sebevraždu. Jenže maminka oběti Anna je s výsledkem vyšetřování stále nespokojená, kritizuje přístup policie a ze ztráty dcery viní její spolubydlící. Právě Anetině kamarádce Kateřině už ale došla trpělivost a o paní Anně tvrdí, že je psychicky narušená.

Aneta odešla z tohoto světa v září roku 2014. Po celém těle měla třináct ran nožem, z nichž tři zasáhly srdce a jiné zase plíci. Policie již dvakrát její úmrtí prošetřila a pokaždé došla k závěru, že si rozsáhlá zranění způsobila dívka sama a spáchala tak sebevraždu, když byla pod vlivem drog. V posledních momentech života s ní v bytě v pražských Letňanech byla údajně jen kamarádka se svým přítelem. Právě jim Anetina máma předhazuje, že o celé tragédii neříkají pravdu.

Podle jejich výpovědí se Aneta během osudné noci chovala dost podivně, a zatímco šli oni dva spát, zůstala sama v kuchyni. Nad ránem se pak šel Ahmad napít vody a spatřil Anetu, jak se sama bodá nožem. „Ahmad a Kateřina něco tají,“ nechala se paní Anna slyšet v rozhovoru pro TN.cz.

Navíc má za to, že vyšetřovatelé z případu vyčlenili Kateřinu. „Mám pocit, že se všichni zaměřili jen na Ahmada. Ale Kateřinu nikdo neřeší. Byla v té době těhotná, takže jsem to chápala, ale už není. Byla u toho úplně stejně jako pan Ahmad. Hrozně mi to vadí,“ pokračuje Anetina matka a pozastavuje se i nad tím, jak probíhala rekonstrukce.

Kromě toho, že podle ní neodpovídalo rozložení nábytku, ji také zaskočilo právě chování Kateřiny, která smrt kamarádky sledovala na vlastní oči. „Ahmad při rekonstrukci brečel. Měl sklopenou hlavu a fakt brečel. A Kateřina vůbec. Moje advokátka to viděla a řekla mi, že byla 15 let u kriminálky a nikdy neviděla nikoho tak chladného,“ popisovala. „Kateřina to vykládala úplně bez emoce. Chladně. Ahmad se musel několikrát napít a zastavit se. Bylo vidět, že mu není dobře z toho, co se tam odehrálo. Ale jí vůbec. Ona si to užívala a koukala na něj,“ dodala Anna R.

Kateřina nad takovým obviněním ale jen nechápavě kroutí hlavou a Anetinu matku označuje za psychicky nevyrovnaného člověka. „Policie případ uzavřela spravedlivě a jsem už z toho unavená. Umíte si představit být účastníkem sebevraždy vaší kamarádky, vidět někoho, jak do sebe bodá nožem? A poté být dva roky propíraná, protože její matka není psychicky v pořádku a nedá vlastní dceři klid ani po smrti?“ rozčilovala se pro TN.cz Kateřina. „Nedala jí klid ani za života,“ dodala.

 

 

snehulak ( 24. září 2016 09:37 )

Máma je blázen, protože tvrdí, že to nemožné, policajti vysvětlili jako možné. A kamarádka na vlastní oči viděla, že to možné je, protože ten nůž si do srdce Aneta bodala znovu a znovu. A ani po dvou letech nikdo z "investigativních novinářů" nezkoušel zjistit co je vlastně ten Ahmed zač, že ho policie ani nepodezřívala.

schelly ( 23. září 2016 22:10 )

Matka má pravdu a každý normální člověk musí vidět, že to není možné, spáchat takovýmto způsobem sebevraždu. Je vidět, že u policie nepracují normální lidé.

mixer ( 23. září 2016 18:18 )

Mluví se tu o tom,že v té době čekala Kateřina dítě?Ví se,kdo je otec?(Ahmed ?)Anebo jak to je?Ona je vdaná,ví někdo něco?A jak vypadá?

mixer ( 23. září 2016 18:15 )

No právě.Kateřina byla "kamarádka" zřejmě žárlivá,závistivá a kdo ví,co za tím bude.Vadí mi,jak zlehčuje,tu paní (matku Anety) shazuje a pomlouvá.Už to je divný

zednik ( 23. září 2016 18:11 )

10 záhad a vše je OK. Na to že bylo 13 bodných ran, žádná krev,setřená podlaha,sedřené nehty, rozervané šaty, ztracené srdce, alkohol v krvi žádný, zbytkové množství drog, má kamarádka překvapivě o věci jasno - máma je blázen http://www.krajskelisty.cz/praha/obvod-praha-9/11974-deset-zahad-kolem-smrti-ubodane-anety-statni- zastupkyne-bradacova-naridila-jeji-prosetreni-vysetruje-i-gibs-sehrala-i-tentokrat-hlavni-roli-korup ce.htm

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání