Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Pěkně drahý mejdan ve Stodolní: Muž přišel o hodinky za půl mega

Cizinec přišel ve Stodolní ulici v Ostravě o hodinky v hodnotě 405 000 Kč.
Cizinec přišel ve Stodolní ulici v Ostravě o hodinky v hodnotě 405 000 Kč.  (Autor: http://www.swissclassicwatches.com)
Autor: ČTK ljš - 
22. září 2016
08:54

Vymetal podniky v legendární ostravské ulici a někdo ho okradl! O hodinky za více než 400 000 korun přišel devětatřicetiletý cizinec, který se bavil ve Stodolní ulici v Ostravě. Skutek se stal na začátku týdne a šlo o hodinky značky Jaeger LeCoultre Master Geographic. Podle prvních informací měly hodnotu asi 405 000 korun, ještě to ale nepotvrdil znalec.

Poškozený krádež oznámil ve středu. Podle Holčákové vypověděl, že se s dalšími lidmi bavil v různých podnicích v oblasti Stodolní ulice, pil alkohol a tančil. Hrál také na svém mobilním telefonu hru, při které chodil po ulici. Když se kolem 04:00 vrátil do místa svého ubytování, zjistil, že hodinky na ruce nemá.

„Zahájili jsme úkony trestního řízení pro trestný čin krádež. Policisté nyní pátrají nejen po pachateli, kterému hrozí za uvedený skutek trest odnětí svobody až na pět let, ale také po odcizených hodinkách,“ uvedla mluvčí. Hodinky by podle ní mohl někdo chtít prodat, policie proto žádná svědky, aby se v takovém případě obrátili na telefonní linku 158.

hanka666 ( 22. září 2016 10:07 )

Lézt na Stodolní s tak drahýma hodinkama? Tam musí jít jak drban a nikdo si ho ani nevšimne.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání