Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Weissovi bych dala přes držku, rozčílila se maminka muže zabitého při nehodě se sexuologem

Autor: dce, et - 
21. září 2016
05:00

Tragickou nehodu u Rynárce na Pelhřimovsku nepřežili dva lidé - otec a dcera. Maminka skončila na JIPce. A pravděpodobný viník? Jen lehká zranění. Navíc jde o renomovaného sexuologa Petra Weisse. Babička rodiny si s ním nebrala žádné servítky!

Na chybu řidiče jaguaru tragicky doplatila rodina Šimpachových z Rohovky. Jeli na slavnosti do Tábora, když jim cestu zkřížil vůz sexuologa Petra Weisse. Pan Jaroslav (†55) zemřel na místě, dcera Terezka (†25) o pár dní později v nemocnici. Z jejich vozu přežila pouze maminka Jaroslava (49).

V rodinném domově - rozlehlém statku - zůstala sama jen Jaroslavova maminka Věra. Ta je ze ztráty na dně. „Kdybych ho viděla, tak mu tady dám normálně přes držku,“ neskrývala svůj vztek.

Že za volantem seděl známý sexuolog, zjistila až z novin. „Doufáme, že se k tomu postaví jako chlap a nebude se schovávat jak baba. Ale jestli bychom teď přijali jeho omluvu? To nedokážu říct,“ řekl její vnuk Jakub.

Petr Weiss zatím moc přímý nebyl - poslal pouze SMS zprávu. „Je mi nesmírně líto toho, co se stalo. Nezlobte se, zatím nejsem ve stavu, kdy o tom mohu mluvit.“

 

Sakal-Strasnice ( 22. září 2016 11:58 )

Máš pravdu --- on je totiž buzerant

Sakal-Strasnice ( 22. září 2016 11:56 )

Tak to Ti můžu vysvětli ---- Weiss totiž, je buzerant první kategorie a sem se propracoval vlastní pílí ----- vím dokonce, že kouřil první ligu -- Havla samozřejmě

Sakal-Strasnice ( 22. září 2016 11:49 )

Tady se u Weisse už prokázalo, že za jízdy kouřil ***a jednomu stopařovi On je totiž buzerant - což málokdo ví

Sakal-Strasnice ( 22. září 2016 11:46 )

Repelos, Ty jsi uplně mimo, zabít dva lidi a jednoho zlikvidovat do konce života může udělat jen zkurvysyn anebo Weiss.Je to idiot kterej tady roky a roky psal výpolody svého chorého mozku a vydával to za - odborný posudek - ! Je to parchant a nic jiného.Ať si vychutná koncentrák - ten kam za jeho přispění chodili lidé.

Sakal-Strasnice ( 22. září 2016 11:38 )

Weiss-to je, a byl zkurvysyn první kategorie. Ať si vzpomene ten dobytek kolik lidí šlo do kriminálu za jeho "odborný posudek". Je to zkurvysyn který tady řádí už asi 40 let. I já s ním mám podobné zkušenosti a jak se to říká - na každou svini se vaří voda , takže došlo i na tebe - ty dobytku!!!!! Budu pečlivě sledovat postup vyšetřování i soudu. A nedej bože, že dostaneš jen podmínku, udělám vše, abych to vyřval do světa. A běž si konečně vychutnat podmínky našich koncentračních táborů, kam za tvého přispění chodili i celkem nevinní. Takže díky tvému syfylistickému mozku si zlikvidoval celou rodinu, prase jedno!!!!!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání