Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Vyšetřovatel o Anetině srdci mluvil jak o housce, bylo mi z toho zle, říká matka

Autor: dce - 
20. září 2016
16:27

Anetina matka Anna i nadále bojuje za pravdu ohledně smrti své dcery. Policie totiž případ už podruhé uzavřela jako sebevraždu. Podle Anny je případ, od kterého uplynuly přesně dva roky, plný děr a nesrovnalostí. Vyšetřovatelé se prý navíc chovali tak, že se jí z toho dělalo zle.

Případ Anetiny podezřelé smrti byl uzavřen. Už podruhé. A už podruhé úplně stejně - sebevražda v důsledku toxické psychózy po požití drog a alkoholu. Jenže Aneta podle pitevní zprávy neměla v těle žádný alkohol. Znalec podle Anetiny matky uvedl, že alkohol z dívky vytekl, když dostala krevní plazmu. Jenže...ona žádnou nedostala...

Další neskutečné jednání policie popsala Anetina matka Anna serveru expres.cz. „Bavili jsem se o srdci mojí dcery, a pochopte – pro mě je to stále citlivé téma. Tak jsem pana komisaře upozornila na to, že se tady nebavíme o motoru nebo housce, ale o dceři, aby to bral laskavě na vědomí. On se přitom zase podíval na hodinky, jakože už má po pracovní době a že ho vlastně obtěžuji, tak se mi udělalo špatně a musela jsem vyběhnout na toaletu,“ prohlásila.

Další závadou v protokolu má být opravu neuvěřitelná věc. „Další naprostá blbost, které tam je, že dceru vezli do Střešovické nemocnice, kde ji následně podrobili výslechu. Chápete to?! V té době musela být v hlubokém bezvědomí, případně už mrtvá,“ uvedla Anna.

Té se také nelíbilo, jak vyšetřovatel vysvětlil rozpory ve výpovědích Kateřiny a Ahmada, kteří byli jedinými svědky dívčina skonu. „Prý je to úhel pohledu!“ Ohledně viníka má ale jasno. „Ať moje dcera zemřela tak nebo tak, z její smrti viním Ahmada, protože jestli jí dávali drogy a ona spáchala sebevraždu pod vlivem toxické psychózy nebo ji někdo zabil, tak morálně za to zodpovídá on. Bylo mu tehdy 48 let, nějaký rozum by měl mít,“ dodala.

6010 ( 21. září 2016 08:59 )

Kdo je ten Ahmad? Nikdy mu neukáží hlavu. Je to celé nějaké divné, bude to nějaký prachatý prominent a takto to zřejmě bude v budoucnu, až nás tu budou tito přičmloudlí zabíjet.Vše se bude tutlat, nikdo nic, vše vpořádku.Již se začínám bát.

ninga ( 20. září 2016 18:28 )

Problém tohoto případu není nějaký Ahmad, vzapamatujte se. Policajti jsou většinou hodně rasistický. Policie "jen" něco hodně podělala, a teď to nesmí přiznat, protože by se ukázalo, že až na pár výjimek jsou to líný diletanti. I kdyby brala drogy, a někdo ji zabil, není možné automaticky říct, že si za svoji smrt může sama. Drogy v tomto státě "bere" skoro každý, ať už legální, nebo nelegální.

marti33 ( 20. září 2016 17:37 )

Jestliže rodiče "vychovají" svoji dceru tak, že se baví s arabáčem nebo hiphoperem, a ještě mu vleze do bytu, tak co se asi tak dá čekat? Jak taková dcera dopadne? Prostě původ lidí je důležitý. To by měli rodiče vštěpovat dětem už od mala!

pp10 ( 20. září 2016 16:56 )

V teto kauze je jeden velky problem a tim je Ahmed ..... od toho se vse vyviji, tak jak se vyviji .......

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání