Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Opilý Slovák v Plzni zaútočil na tři revizory: Jednoho z nich pořezal v obličeji

Opilý Slovák v Plzni zaútočil na tři revizory: Jednoho z nich pořezal v obličeji.
Opilý Slovák v Plzni zaútočil na tři revizory: Jednoho z nich pořezal v obličeji.  (Autor: krimi-plzen.cz)
Autor: dce - 
17. září 2016
21:43

Šokující napadení se odehrálo v Plzni v pátek. Na mol opilý Slovák zde napadl revizory nožem – jednoho z nich pořezal dokonce v obličeji! Nakonec ho museli zneškodnit policisté.

K celé věci došlo v pátek ve Skvrňanech. Tři revizoři – dva muži a jedna žena – vyvedli z tramvaje opilého Slováka bez platné jízdenky. Místo občanky ale z kapsy vytáhl nůž a rovnou se s ním rozmáchl po jednom z revizorů, kterému způsobil řeznou ránu na tváři. Neváhal a oháněl se nožem i proti ženě, kterou bodl do ruky, a i proti druhému muži.


„Cizinec ve věku 61 let napadl a nožem zranil několik osob. K incidentu došlo poté, co všichni vystoupili z tramvaje. Muže jsme na místě za použití donucovacích prostředků zajistili a následně nadýchal 3,01 promile. Na místě nyní pracují naši vyšetřovatelé,“ uvedla podle serveru Krimi-Plzeň.cz k případu mluvčí policie.

„V případu napadení a zranění revizorů byly zahájeny úkony trestního řízení a dnes bude zajištěný muž obviněn z vydírání, ublížení na zdraví ve stádiu pokusu a výtržnictví,“ dodala mluvčí. Za uvedené trestné činy mu hrozí až osm let vězení.

agfor ( 18. září 2016 10:53 )

Jestli jsou v Plzni tak sprostí a arogantní revizoři jako u nás, pak se tomu pánovi nedivím.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání