Loni byla tváří kampaně HateFree, letos oznámila kandidaturu do krajských voleb za Úsvit – Národní koalici s Blokem proti islámu. S písní Změnu tu my nechcem jasně ukázala svoje názory: „Nechci chodit ven v hábitu a v šátku, proč kvůli někomu měnit svý růžový zvyky?“ A teď plánuje pomáhat devítileté holčičce, kterou před lety několik žhářů odsoudilo k životu ve strachu.

O Dominice Myslivcové byla řeč i v předvolební debatě Blesku. Její inteligenci tam hájil lídr kandidátky v Moravskoslezském kraji Pavel Koruna:

Video
Video se připravuje ...

Blond blogerka Myslivcová je chytrá, vzkázal její lídr z Ostravy. David Malík

Do domu ve Vítkově, kde Natálka i se svou rodinou žila, v dubnu 2009 hodili čtyři mladíci zápalné lahve. Tehdy dvouletá holčička málem uhořela, prodělala desítky operací, ale už nikdy nebude jako dřív…

Své o tom očividně ví i Dominika Myslivcová. Smutné setkání s devítiletou Natálkou, která si ve dvou letech prošla opravdu peklem a málem umřela…,“ napsala k fotografii, na které se spolu s Natálkou zubí do objektivu aparátu.

„Má přes 80 % popáleného těla a přišla o dva prsty na pravé ruce… Bohužel už prošla 60 plastickými operacemi a nikdy se neuzdraví. Když vám teď píšu její příběh, mám mráz po zádech, chce se mi brečet a stále nerozumím tomu, jak někteří lidé dokážou být zlí a proč to musela odnést zrovna tato holčička?!“ napsala Dominika. 

Video
Video se připravuje ...

Dominika Myslivcová youtube.com

„Ještě nikdy jsem neviděla, aby dítě bylo tak zakřiklé a bálo se lidí jako právě tato princezna, která nebýt těchto… mohla být úplně normální. Hodlám Natálce pomáhat a prosím i vás všechny o pomoc, ať už budete chtít poslat Natálce a její rodině peníze, oblečení, hračky… Napište mi na e-mail (…),“ z jejích slov mrazí. Je však zvláštní, že si na tragédii malé Natálky vzpomněla zrovna teď.

Proti desítkám nařčení z „předvolebního PR“ se ale Dominika zuřivě brání: „Nejsem typ člověka, který si bude zvyšovat svou popularitu na něčím neštěstí, ať můžu působit na internetu a ve videích jakkoliv hloupě a povrchně, tak ne vždy je všechno tak, jak vypadá… Chápu, že se vám může honit v hlavě myšlenka, že to dělám jen kvůli volbám, ale není to pravda… Pomáhala jsem PŘED a budu i PO volbách. A proč jsem fotku zveřejnila? Jelikož jsem veřejně známá osoba, mužů motivovat i ostatní, aby udělali dobrý skutek a pomohli,“ napsala Dominika.

Fotogalerie
16 fotografií