Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Šílená sebevražda u Tachova: Náraz do kamionu přežil, tak skočil pod autobus

Autor: vet - 
15. září 2016
11:23

Už nechtěl žít. Osud ale německému řidiči (†22) nedopřál smrt na první pokus. Když nezemřel ve svém voze po nárazu do kamionu, skočil pod autobus.

Děsivá kolize zastavila provoz ve čtvrtek na 141. kilometru dálnice D5 u Tachova. Fiat Punto v plné rychlosti narazil do kamionu jedoucího před ním. Zapasoval se pod něj až po přední sklo. Kamion ho ještě kus vláčel za sebou.

Svědkům nehody se zdálo jako šťastný zázrak, když šofér z vraku sám vylezl dveřmi spolujezdce. Jenže pak mladík vstoupil v levém jízdním pruhu pod autobus. Tento náraz už nepřežil. Podle policie to ale nebyla nešťastná náhoda.

„Z šetření vyplývá, že řidič fiatu s největší pravděpodobností jednal úmyslně,“ upřesnila v pátek policejní mluvčí Dagmar Jiroušková. Podle očitých svědků, se kterými mluvil server Krimi Plzeň, si měl sebevrah pod autobus, který kolem nehody pomalu projížděl, z boku lehnout pod jeho zadní kola. Ta mu způsobila smrtelná poranění hlavy a horní části těla.

deep_ass_flsting ( 16. září 2016 17:13 )

Takhle by měl se svým odporným životem naložit každý homosexuelní buserant.

frantaklika ( 16. září 2016 16:45 )

tohle mi připadá hodně přitažený za vlasy. Proč by nenapálil raději čelně. Co když měl taková zranění, že se zkrátka pod autobus nějak svalil. Oni toho řidiče stihli nějak vyslechnout mezi tím co skočil pod ten autobus že to tak jistě vědí?

bizon_pepa ( 15. září 2016 17:25 )

To je teda dobrej sráč.

mopsamanda ( 15. září 2016 17:10 )

Nemá ten Plesk trochu pomotané ty dny? O této nehodě psali 14.9., a oni najednou píšou, že se stala ve čtvrtek s tím, že v pátek policejní mluvčí upřesnila, co za tím bylo.

odol ( 15. září 2016 16:49 )

Tak dobře sem se už dlouho nezasmál!!!Díky vole!!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání