Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Policisté jeli po D1 200 km/h: Spěchali pouze na svačinu

Autor: Etienne Bláha - 
14. září 2016
20:19

Pokud byste jeli po dálnici rychlostí 200 km/h, policie si z vás udělá trofej. Ale když jedou sami na svačinu, klidně ji »strážci zákona « atakují i bez majáků. To dosvědčilo video z dálnice D1.

Dvě černá Audi A8 policejního útvaru pro ochranu ústavních činitelů jely po dálnici D1 rychlostí, za kterou by se nestyděl žádný silniční pirát. Na omezení na 80 km/h si to šinuli šoféři rychlostí přes 120, na normálním úseku téměř dvoustovkou.

Kdyby měli zapnuté majáky, nedá se nic namítnout. Ale řidiči si zapnuli jen výstražná světla. Autor videa se rozjel za nimi a předjet policejní audiny se mu povedlo, až když jel 212 kilometrů v hodině! Šok pak přišel na 66. kilometru D1 u restaurace McDonald’s, do níž za autorem videa přijeli i řidiči obou aut.

Dvoustovkou tedy nespěchali za služebním úkolem, ale na svačinu. Jejich jednání jim ale asi neprojde. „Chování policistů bude řešeno v kázeňském řízení. Ředitel útvaru Jiří Komorous takové chování jednoznačně odsuzuje a vnímá jeho nevhodnost,“ uvedl mluvčí policie Jozef Bocán.

kapturek ( 15. září 2016 06:14 )

 ten co to natocil bude mit jeste vetsi problemy nez ti fizli ti budou mit tak mozna po 20% z premie ale on na sebe vyrobil dukaz a vyjde ho to hodne draho

zkzkz ( 14. září 2016 21:14 )

a druhý budou buzerovat chrániči a pomahači z*kurvení

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání