Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Tragédie na Vsetínsku: Miminko se doplazilo na silnici, srazilo ho auto!

Desetiměsíční miminko se doplazilo z domu na silnici, tam ho srazilo auto!
Desetiměsíční miminko se doplazilo z domu na silnici, tam ho srazilo auto!  (Autor: Profimedia)
Autor: dce - 
13. září 2016
12:08

Neuvěřitelnou tragédii řeší policie na Vsetínsku. Teprve desetiměsíční miminko našli jeho rodiče těžce zraněné uprostřed silnice kousek od domu. Podle všeho se vybatolilo z domu a na silnici ho srazilo auto!

Desetiměsíční miminko se podle serveru TN.cz batolilo v sobotu ve tři čtvrtě na čtyři odpoledne po zahradě rodinného domu v Perné na Vsetínsku. Stačila chvilka nepozornosti a dítě se ze zahrady doplazilo až na silnici, u níž dům stojí.

Rodiče dítě pak našli těžce zraněné ležet na silnici. Bylo transportováno letecky do nemocnice. „Kriminalisté zjišťují, jak ke zranění došlo. Pracují i s verzí, že mohlo dojít ke střetu s vozidlem,“ informoval policejní mluvčí Vladislav Malcharczik.

Policisté teď žádají o pomoc každého, kdo by mohl poskytnout informace.Důležité informace by mohl poskytnout i řidič osobního vozidla krátké verze světlemodré až metalické barvy, který se v danou dobu místem pohyboval,“ dodal mluvčí.

mixer ( 13. září 2016 20:02 )

Přesně to si také říkám .Jinak to místo flašky vidím rovnou na krabičák,cigára plus nějaká rychlovka,dítě nezájem,starej se jak umíš.

zednik ( 13. září 2016 18:11 )

A jak dlohá byla ta chvilka nepozornosti rodičů, že se mimino stihlo doplazit až na silni ? Na flašku a krabičku cigár nebo ještě delší?

defakto ( 13. září 2016 17:47 )

... a kdo hlídal miminko ? ... kde byli rodiče ?

vosavopruz ( 13. září 2016 14:30 )

tohle by nedokázal ani desetiměsíční Lenin

andreas ( 13. září 2016 14:25 )

Nechápu a ani nechci!!! To je neomluvitelné... Rodiče zavřít, dítě dát někomu jinému - kdo si bude vážit, že má dítě... Spousta párů by za dítě dalo celý svět...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání