Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Policajti by nás nechali v té garáži umřít, nesnáším je! Píše unesená Jana na Facebooku

Autor: dce - 
12. září 2016
10:02

Doslova peklo si prožila dvojice teenagerů z Litoměřicka. Jejich únosce Zbyněk H. je zavřel v garáži na okraji Ústí nad Labem a držel je zde deset dní. Vypadalo to, že děti utekly, aby mohly být spolu - policie podle rodičů nebrala vážně ani dopis, který jim Daniel (16) poslal. Najít si své děti museli nakonec rodiče sami! A unesená Janička (13), má ohledně policie a jejich postupu jasno...

Případ, který se v posledních dnech odehrál na Ústecku, rozdělil Česko. Ani po zatčení únosce a jeho doznání při výslechu mnozí nevěří, že si děti z Mlékojed všechno jen nevymyslely. Zmizení Daniela a Jany mělo mnoho lidí jen za nevinný útěk dětských milenců.

Bohužel to tak viděla pravděpodobně i policie. Podle Danielových rodičů totiž nebrali vážně dopis, který jim Dan poslal - bylo v něm šifrou napsáno, kde je únosce drží! Policie ale údajně odmítla na místo jet a po dětech pátrat. Rodiče je tak v garáži ve Střekově našli sami.

„Jsem ta unesená a řeknu vám toto je pravda. V neděli nás unesl a byli jsme tam 10 dní. bylo to hrozné šílenství a nikomu to nepřeju a policii nesnáším - nezachránili nás; jeho rodiče nás zachránili, akorát policisté nás dostali ven, ale nechtěli přijet, proto nesnáším policii, protože by nás tam nechali umřít!“ napsala Janička ostře na Facebooku.

„Paní policistka, která držela dozorčí službu, která se s náma pohádala úplně strašně, byla arogantní, nepříjemná a nechtěla spolupracovat,“ řekla Danielova matka FTV Prima s tím, že policie na místo, kde se děti skrývaly původně odmítla vyjet. Policie tyto informace odmítla komentovat.

ptacek5 ( 13. září 2016 14:18 )

Já tomu moc nerozumím, ale není Facebook možno používat - registrovat se až od 15. Jak může mít teda 13leté dítě profil. Celé je to fakt divné.

ellenic ( 12. září 2016 20:49 )

maledivy2016 . Máš doma také spratky, případně budou v budoucnu tvoje děti také spratky .

maledivy2016 ( 12. září 2016 19:08 )

A zase se věřím jen spratkum!

malenabald ( 12. září 2016 17:14 )

Neutekli spolu poprvé, budou to takoví notoričtí utíkači...

malenabald ( 12. září 2016 16:45 )

Janička je hrdinka. Taková utíkačka s milencem. Rodiče by jí měli dát na pr....

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání