Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Při vážné dopravní nehodě zahynula holčička (†3), chlapec (4) bojuje o život

Autor: lm - 
11. září 2016
17:22

K tragické dopravní nehodě došlo v obci Bottovo na jihu Slovenska. Srazila se tu dvě auta, v nichž cestovaly i děti. Tříleté děvčátko vážnou nehodu nepřežilo, čtyřletý chlapeček byl ve vážném stavu transportován vrtulníkem do nemocnice.

Dvě osobní auta se srazila v obci Bottovo, v okere Rimavská Sobota na jihu Slovenska. V jednom seděl vnuk se dědečkem, v druhém se vezli tři dospělí a dvě děti.

Na místo jako první dorazili hasiči, kteří ihned začali resuscitovat tříletou holčičku. Následně v oživování pokračovali záchranáři, bohužel ale museli konstatovat smrt.

Při nehodě se také vážně zranil její čtyřletý bráška. Ten byl transportován vrtulníkem do banskobystrické nemocnice.

Podle informací Čas.sk nehodu nejspíš zavinil řidič Pavol S. (79), který při odbočování vlevo nedal přednost vozidlu BMW. Vozidla se čelně srazila a BMW skončilo v příkopu. Čtyřiadvacetiletý řidič BMW, jeho sestra s matka byli převezeni do nemocnice.

cowley ( 12. září 2016 21:05 )

Jak může mít v 80 letech papíry. Stát se to mě tak 80 by nedal

goma ( 12. září 2016 07:48 )

Ať se na mě nikdo nezlobí, ale lidi ve věku 79 let nemají na dnešní silnici co dělat . Reakce nejsou takové jako kdysi, nezvládají orientaci...tedy ve většině případů. A to musí posoudit doktor!!!

bum-bec-bum ( 11. září 2016 17:55 )

  Joo

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání