Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Lenka (†33) vyskočila z 9. patra se synem (2) v náručí: Radovan jako zázrakem přežil!

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: Nový Čas)
Autor: lm - 
11. září 2016
14:34

Obrovské drama se odehrálo v sobotu vpodvečer na sídlišti v oravské Trstené. Třiatřicetiletá Lenka tu vyskočila z 9. podlaží obytného domu s dvouletým synkem v náručí. Chlapec jako zázrakem přežil!

Třiatřicetiletá Lenka ze slovenského města Trstená se rozhodla spáchat sebevraždu a chtěla s sebou vzít i svého syna! Dvouletý Radovan naštěstí pád z 9. podlaží paneláku jako zázrakem přežil.

„Je to hrozné. Nemůžeme se z toho vzpamatovat. Lidé říkají, že děťátko mělo štěstí a při pádu se zachytilo o nějakou stříšku,“ řekla jedna z místních obyvatelek serveru Čas.sk, který o případu informoval.

Žena utrpěla při pádu zranění neslučitelná se životem, přivolaný lékař mohl už jen konstatovat smrt. Chlapečkovi vyrazili na pomoc letečtí záchranáři. „Žilinská posádka převzala na fotbalovém hřišti v Trstené dítě (2), které při pádu utrpělo poranění žeber, hlavy a krční páteře. Vrtulník směřoval do Univerzitní nemocnice v Martinu,“ řekla slovenskému serveru mluvčí leteckých záchranářů Zuzana Hopjaková. Případem se zabývá policie.

bum-bec-bum ( 11. září 2016 16:45 )

Ženy berou děti sebou, tak jako Monika Kramná vzala sebou Klárku.

deep_ass_flsting ( 11. září 2016 16:13 )

Stačilo by, nechat jim tam po ***ní padák.

bum-bec-bum ( 11. září 2016 16:07 )

A proč asi, protože mužský si rádi zašoustaj, ale starat se o rodinu to ne. Tvrdé zákony musí přijít, aby ty ču.ráci začli být zodpovědní.

bum-bec-bum ( 11. září 2016 16:04 )

Matka musela být velmi zoufalá, osud to chtěl jinak. R.I.P.

deep_ass_flsting ( 11. září 2016 16:04 )

Ty tandemové seskoky jsou nějak v módě.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání