Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Daniel promluvil o pekle v únoscově garáži: „Ten chlap Janě vyznal lásku!“

Autor: ljš, dce - 
9. září 2016
19:37

Únos, který řeší Ústecká policie, otřásá Českem. Jak se něco takového mohlo vůbec stát? Jedno je téměř jisté – obviněný muž unesl Daniela (16) a Janu (13) přímo z Litoměřic. S namířenou pistolí je přinutil vlézt do auta a pak je deset dní věznil v garáži. Dan poprvé promluvil o pekle, které je zde čekalo. 

Janu a Daniela vypátrali ve středu po deseti dnech zoufalého hledání chlapcovi rodiče na základě indicií, které se prý hochovi podařilo vpravit do dopisu, který směl rodičům poslat.

„Jsme zaslechli bouchání a byli jsme přesvědčeni, že tam ty děti jsou. Komunikovaly s námi tak, že jsme jim kladli otázky, říkali počet bouchání a ony nám počtem bouchání dávaly najevo,“ vysvětlila Danielova matka.

Jaký šok asi čekal každého, kdo nahlédl dovnitř úkrytu? Garáž byla i zvenku upravená. Uvnitř to podle Dana vypadalo jako dětský pokoj! „Měl to hodně vybavený jídlem, byl tam nedodělanej sprchovej kout, měl tam vařák na jídlo, stůl, dvě nový matrace na sobě, deky, polštář, ledničku a záchod. Na zemi byl koberec,“ prozradil chlapec. „Byly tam polstrovaný zdi, přes který bylo fakt minimálně slyšet!“

Daniel se v jednu chvíli pokusil Zdeňka napadnout a zneškodnit. „Byl velkej a jakoby silnej, takže mu to nic neudělalo, ztratil hodně krve, ale jinak nic. Vytáhl paralyzér a začal vyhrožovat, ale nic nám neudělal,“ vysvětlil Dan.

Dan prozradil i to, že Zdeněk H. mladičké Janě vyznal lásku! „Řekl, že ji miluje! Se mnou se moc nebavil.“

Když je rodiče s policií osvobodili, strašně se oběma dětem ulevilo. „Viděli jsme po deseti dnech denní světlo,“ řekl chlapec. 

Serveru iDnes.cz řekla matka, že v garáži byly připravené hračky pro malé děti – kostky nebo autíčka, Zdeněk H. si dvojici teenagerů vybral patrně náhodně.

I přes peklo, kterým si dvě děti musely projít, jejich příběh mnoho lidí na internetu a zejména na sociálních sítích zpochybňuje.

„Přeji vám, aby na vás někdo mířil revolverem. Přeji vám, abyste si těch 10 dní zkusili a potom by vás lidi špinili, jako vy mě teď tady v komentech. Ono je jednoduchý napsat trapárna, ale myslím, že kdyby vás někdo na 10 dní zavřel do garáže a po návratu vás čekaly takovýhle narážky, tak by vám taky nebylo do zpěvu. Myslete si, co chcete. Únosce je ve vazbě, takže je jasný, že nás unesl. Přece by nesbalili na ulici náhodnýho člověka a nesvedli na něj únos. Začněte používat mozek a nebo se nepleťte do věcí, o kterých vůbec nic nevíte. Děkuji.“

„Neukázali jsme na něj my, ale v tý garáži bylo plno jeho stop/otisků prstů a DNA. Říkám, je to věc názoru. Počkejte si na to, jak to dopadne, a pak vy budete za hlupáky,“ napsal jim Daniel. „Doufám, že za to, co vše nám provedl, půjde sedět na hodně hodně dlouho,“ dodal.

Jana a Daniel uneseni! Vše o případu čtěte ZDE››

zednik ( 10. září 2016 12:02 )

Daneček to šponuje podle vývoje událostí. Tvrzení maminky o pedofilovi po třech Daneček doplní vzpomínkou, že únosce vyznal Janičce lásku...

dyskrymynaclja ( 10. září 2016 12:01 )

Třeba něco o Gottovi,už hodinu nevíme nic

ejvm1712 ( 10. září 2016 11:40 )

Bouchání-to bylo to jak Daneček Janu opřel o ty plechový vrata a šukal ji?

vitalika ( 10. září 2016 08:23 )

 Vše dopadlo dobře a už by jste mohli psát o něčem jiném jste jak zaseknutý gramofon.Pořád vse dokola jsou i jiné události.

odetka ( 10. září 2016 07:41 )

Hlavne ze to dobre dopadlo

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání